tisdag, augusti 02, 2005

Insomnia


Jag sover så jäkla dåligt på nätterna. Ligger vaken i två, tre timmar efter jag ammat. Innan jag somnade gick det nog en timme. Har haft det så i flera veckor. Måste vara något fel på mig. Vilken klinik är det man lämnar in huvudet på? vad heter det..hjärnkirurgen..eller är det det som kallas neurologen? Tur jag inte är doktor. Nu är det en tant på TV som har hittat en krabba i sin trädgård, hon hade gett den lite korv att äta. Jaha, inget kaffe får jag dricka heller, ska kolla om jag sover bättre utan kvällskaffe.
Melvin har fått palsternack- och potatispuré till lunch idag. Jag sätter in en bild på hur han tyckte att det smakade. Mangopurén blev det däremot inga miner av. Och vet Ni vad? Tim är i trotsåldern. Han vägrar komma när man kallar på honom. Det slutar med att jag lämnar honom alldeles blå i ansiktet så mycket jag skrikit.- "Du kan sitta där ditt hundskrälle så kan jag och lillebror gå på promenad själv"!! Och när jag gått en bit så kommer han smygandes. Precis som om inget hänt. Så nu är det koppel som gäller. Det går inte heller så bra, han har inte varit kopplad så mycket i sitt liv. Nä, om man skulle gå och ta sig ett bad.

2 kommentarer:

KarlsonKarlsson sa...

Haha, Melvin ser jätterolig ut! Du verkar ha det lite jobbigt för tillfället, men du ska se att det nog blir bättre! Ni ska ju snart börja på kurs med Tim, så då kanske han lär sig ett och annat...

Moster sa...

Så ja syrran....du är jätteduktig...snart blir allt lugnare när du inte har två barn i trotsåldern....du lyckades fånga hans sura min på foto iallafall!Jag tycker iallafall att ni är världens bästa föräldrar och att ni har världens finaste barn....Vill bara ha tid att träffa er oftare...men det kommer...ett anonymt bombhot på jobb kanske blir aktuellt snart...behöver lite ledigt...puss! PS hälsar till Anna!