tisdag, augusti 23, 2005

Inte tvättat mig på två veckor!?Står i duschen och läser på min senaste duschtvål; Används efter du tvättat dig med din ordinarie tvål! Jo det är så här att jag köpte på mig en del produkter så som roliga duschtvålar i USA. Nu har turen kommit till den här som skall innehålla massor av fukt och den skall vara "som balsam för din kropp". Den funkar faktiskt. Känner mig rätt så mjuk efter duschen. Men så står jag alltså och läser bruksanvisningen, som i vanliga fall inte brukar behövas läsas, och då står det på det viset! Tur jag går och klorinerar mig en gång i veckan...
Melvin sover och Gubben är på hockey. Han hade tackat nej men jag tvingade iväg honom. han ville gärna vara hemma i och med att Tim är lite dålig. han har förmodlingen ätit ett bi eller något för han är svullen i sitt lilla ansikte. Ett tag kunde han knappt se någonting. Han börjar repa sig nu. Sätter in en bild på när stackarn såg ut som värst..
Idag ringde mina brödrars mor; De har beställt en skittråkig resa till USA. De stackarna skall åka till New York, San Fransisco och L.A. Låter inte alls som något som jag hade velat göra. *suck* jag längtar till vi kan resa dit. Hoppas att Ni får riktigt jäkla roligt!!
Imorgon skall vi åka och hälsa på Tant P. Hon är rolig. Framför allt har hon en trädgård som man kan slappa i när solen står på. Tim äälskar att vara där. Han får nämligen bada i barnens pool....Nä, klockan är snart halvåtta, kanske skall passa på att gå och lägga mig.

8 kommentarer:

Moster sa...

Gomorron!Har blivit ett måste att så fort man kommit upp på kontoret,slänga sig på datorn o läsa bloggen....I´m addicted to it! men du skriver i den så sent ju!...Såg lilla Tim....stackars liten!..aaaaa...Jag tror din överskrift med:"jag har inte tvättat mig på två veckor" kan skrämma folk!nu börjar dagen...puss på er!

MelvinsMamma sa...

Men det har jag ju inte, tvättat mig alltså. jag kan inte skriva den tidigare för jag vill att Melle skall sova...Nu när jag skriver detta så ligger han och piper.puss

MelvinsMamma sa...

Kola tiden, vi är inne nästan samtidigt....*systrar*...

Moster sa...

nu är man inne igen....saknar er ju!!!!du....om jag känner dig rätt så har du visst duschat på två veckor....du som brukar duscha två gånger om dan! puss igen

MelvinsMamma sa...

Jo men jag har ju tvättat mig med något som man skall smörja sig i duschen med, det kan man väl inte bli ren av?

MelvinsMamma sa...

Som jag stavar...!!! Kolla tiden skall det ju vara!!

KarlsonKarlsson sa...

Stackars Tim, men han är ju helsöt fast han är svullen!

morbror A sa...

skittråkig resa..hehe, japp vi ska ha det så tråkigt...du får ge oss lite tips, du är ju van resenär till "möjligheternas land" :)