måndag, augusti 01, 2005

Ja må han leva..


Nä, vi sjöng inte för honom. Men vi har firat lite nu. Skönt att det är över, det är så jobbigt när här är mycket folk, jag menar både min syster och Melles Farfar var här *skratt*. Jaja, jag antar att vi inte är så populära. Undrar hur många som läser det här dravlet som jag skriver!? Det är lätt att fastna, jag har själv 3 stycken som jag måste läsa varje dag.
Suck, jag bara går och tänker på hus och trädgårdar hela tiden, speciellt när Bebisen bara sover och vovven vill kissa. Jag får nog gå ut och köpa mig en bra hus&trädgård tidning. Eller det kanske bara gör saken värre. En sak som jag tänker på mycket är att om vi flyttar längre bort än 10 min. från Malmö, förlorar vi alla våra vänner då, eller skiter de i det och kommer ändå?! Jag tror nog att de kommer ändå men kanske inte så ofta, vi träffs ju inte varje dag ändå ju. Jag ska nog ringa Vellingemamman imorgon, de har kommit hem från semestern och jag tycker att vi kan grilla hemma hos dem. Usch, måste komma ihåg att ringa Den andra Vellingemamman också och lämna tillbaka dopklänningen som vi lånade för tre månader sedan.
Örk, det luktar rök i mina kläder. Känns bra att kunna stoltsera med de orden. Det är snart ett år sedan jag slutade och det känns fortfarande väldigt bra. Tack Melvin. Tim snarkar, han har varit ute och spelat fotboll med Pappa. Nä, om man skulle gå och diska, eller trycka på knappen åtminstone. Ska bara kolla vad Dolly gjort idag. Hon är för härlig!!

Inga kommentarer: