onsdag, augusti 24, 2005

Orkar egentligen inte..


men känner mig lite tvungen att skriva ändå. Annars sviker jag så många..*skratt*. Förresten det är inte så många som vågat ge sig till känna trots att jag vet att det nu är en hel del som läser; Lämna gärna en kommentar då och då som mina trognaste fans gör.
Läste ett utdrag ur Martina Haags kommande bok idag. Urkul. Längtar till den 23:e september! Då kommer den.
Det bidde ingen tant P idag, hon mådde lite dåligt. Det får bli en annan dag.
Idag har vi sålt våra nästan helt nya sängar. vi kom på att de är lite för små, och jag trivdes aldrig riktigt bra i min. Däremot trivdes jag i min mans så nu skall jag köpa en sådan istället. Omröstning: 90cm eller 105cm? Vi sålde våra 80cm för att köpa lite större typ 90cm men nu när jag tänker på det så kanske man skall ta i lite ordentligt nu när man ändå är igång. Jag tänker närmast på att min son ibland sover över och blir han bara stor nog så kommer han nog att sova över mycket mer, då hade det varit skönt att kunna ha lite space ändå. Snälla hjälp oss att bestämma90 eller 105cm??
Nu hade jag tänkt mig att gå till sängs men maken säger att det är dubbelavsnitt av tredje Skiftet. Kanske ser det i sängen, rätt mysigt att gona ner sig i nytvättade lakan, lyssna på Melvins andetag och titta på TV...

6 kommentarer:

Kattalena sa...

Hejsan! Om du vill slippa spam-kommentarerna så kan du gå in under "settings" och "comments" och välja "show word verification for comments".
Från en som läser din blogg ofta! Tycker den är jätterolig!

Moster sa...

Va fan e detta!?!? Kan alla möjliga typer vara inne !?!?Jaha då vet alla om att jag hatar min chef... Syrran! Sätt inte in nån bild på mig...så jag kan få vara lite anonym iallafall....

Moster sa...

Förresten! Där fick du för att du sitter o klagar på att ingen skriver till dig! Ha en mysig dag idag....Puss

Moster sa...

Ps. Den sängen ni har nu e väl bra i storleken? Du menar alltså att ni kommer att få en 210-säng!?Vilka problem du har....hmmm....hur ska du lösa detta....hmmm.....fortsättning följer....

MelvinsMamma sa...

hmm, mycket skräp här idag, tur jag har ett fan som är lite smart och vet hur man får bort skiten. Tack Katta!
Moster, sängen är helt för liten. Melle får inte plats och du vet ju att jag får ont i ryggen i den..Nu skall jag till Vellinge. Tim får vara hemma för han är sjuk igen.Kräks..

Pappa sa...

Vilken dag på jobbet! Jag och Markus är på rosengård och byter dörrar i tvättstugor och torkrum. Vilka typer där bor, man blir mörkrädd. Ja ja nog om det. Nu är det kväll och min älskling kollar på tv, vilket inte händer så ofta. Skönt för dig att koppla av lite det är du värd. Det är så tråkigt att kvällarna går så fort men vi har det superbra, eller hur hjärtat? Hur är det i stockholm då moster? Hoppas du har det bra.
Nä lite tv sen tim på kisserunda i regnet och sen är det lagom och gå å nanna. Love you my wife!!!!!!!!