söndag, augusti 21, 2005

Slut på det roliga..


Jaha, så var det söndagkväll igen. Trist. Ja för att min man skall jobba imorgon alltså. Vi har det så härligt på helgerna. Igår var vi iväg hela dagen och kom hem helt utmattade och solbrända. Tim var nog mest utmattad för han orkade knappt äta. Idag har vi också varit iväg men vovven fick vara hemma och vila sig, han är ju bara bebis fortfarande. Åh, igår när vi var i Västra hamnen så fynda jag 2 par skor på ILse Jacobsen. Ursöta!! Tänk att shopping kan göra en på så gott humör. Faktum är att mina fötter har vuxit en halv till en storlek under graviditeten så jag behöver en helt ny skogarderob. Idag köpte jag en finfin kjol på Veromoda när vi var på Mobilia. Melvin fick en tjock fin stickad fiskartröja som han ska ha i höst. Jag längtar nästan lite till hösten, det är så kul att köpa nya fina höstkläder och i vanlig ordning så behöver jag en helt ny höstgarderob också såklart. Men det behöver man alltid, spelar ingen roll om man varit gravid eller ej. Varje årstid som kommer gnäller jag över att jag inget har att ta på mig. I år skall jag vara lite försiktig med inköpen. Vill inte ha en massa oanvändbara kläder till nästa höst då jag naturligtvis inte har en tillstymmelse av överviktskilon.
Nu har Melle vaknat så många gånger i kväll så jag gick in och vände ungen på mage, han somnade på 1 sekund! Vi har honom på rygg nu när vi kör den hikeliga metoden. Känns inte bra om han skall ligga och gråta hysteriskt på mage. Det tycker man ju inte ens själv är mysigt. Gråta skall man göra framför badrumsspegeln, så när man ser sin sköna avbild kan gråta ännu mer för att man är så ful i sitt rödmosiga mascararinnande ansikte. Det var bara en parantes.
Imorgon är det Babysim igen. Skall göra om rutinerna lite för Melvin så han är mätt och utsövd när vi kommer dit, förhoppningsvis så ger det en mindre pipig bebis.
Idag så sätter jag in en bild på Tim och hans bästis Molly!

4 kommentarer:

Moster sa...

Hallloooo...Får skriva här inne för min mail fungerar bara med jobbets server...lyckats lära mig det iallafall...ja ja då är man i stockholm...vamt o fint väder...har iallafall fönster så att man kan se ut...tänk och strosa runt i skärgården mmmm,mysigt...har man kunder till kl 19..inte så farligt...kan du skriva så att man vet att allt gått ok på simningen idag??jag menar så att du inte fått nån kallsup eller nåt! Har planerat utflykt till er nästa helg...när jag körde till ystad häromdan gjorde jag en tvärnit vid en skylt det stod Marsvinsholm på...har ni varit där? Mysigt litet Café i en park,gamla bygnader o sånt där...åk dit!Iallafall..detta tar tid o skriva,sitter o lånar nåns dator här med ett sånt där handikappstangentbord...nu ska man åter till jobb...Apan (kodnamn för chefen) kommer imorgon...suck....pussa MelleBelle! O puss på er med såklart! Ok ingen får skriva en kommentar här! för här skrev ja! ;)

MelvinsMamma sa...

Vi gick up efter en kvart. Jag grät i duschen och tyckte att Melvin var otacksam som bara gnällde hela tiden.jag som längtat så mycket efter att träffa andra vuxna människor på dagarna.Får prova att gå till sång och lek istället. Fick papper om det idag. men simningen kvarstår. Han vänjer sig säkert. Precis som han vant sig vid bilen!!! han är snäll i bilen nu.saknar dig.Puss

Pappa sa...

Idag är det blä-måndag hatar måndagar. Ville att du skulle ha dom skorna för jag älskar dig superdupermycket. Nu ska jag krypa ner till dig i soffan, puss.

Moster sa...

måste vara kossan!