torsdag, augusti 25, 2005

Stressig helg i antågande;


Helgen är fullspäckad redan och det är bara Torsdag ännu; Lördagen börjar med ett IKEA besök, har en diger lista på saker som behövs inhandlas. Senare måste vi springa på stan, Melvin behöver lite höstkläder. Jag har beställt foton från Korthuset och när jag är där så skall jag beställa förstoringar på foton från vårt bröllop. Sen måste jag köpa ett album att klistra in speciellt tjusiga bilder från bröllopet, det gör jag på Bolagret, de har fina där. Vad är det mer? Jo vi skall på middag till Melvins kompis Julian på eftermiddagen. De träffades idag. Melle fick låna Julians gåstol. han är inte så stadig i ryggen ännu så han hängde mest fram över spakarna och knapparna, annars verkade han tycka att det var roligt. Pep nästan inget alls! Vi skall köpa en egen till honom.
Söndagen blir nog inte lika hektisk men den börjar med frukost hos Kusinerna vid tio. Sen så skall vi nog iväg och köpa nya sängar, vi har fortfarande inte bestämt oss för vilken storlek vi skall ha.
Tim är kass i magen igen, han har kräkt en del och det är pinnar som kommer upp. Nu har han fått lite kokt ris och jag hoppas att han får behålla det. Det känns som om man har en extra bebis att ta hand om. han har vuxit så mycket sen vi fick honom. jag såg precis att han är högre än soffbordet. Undrar var det slutar? Han är dessutom en Jaktlabrador och de jag har sett är större än "vanliga" Labbar.
Nu skall min man gå ut med vovven i hällregnet. Jag själv skall nog gå och borsta bissingarna och hoppa i säng. Vilket liv man lever...
(Söta Rossi är Tim´s gamla gamla kompis)

3 kommentarer:

Moster sa...

Gomorron! Idag ska jag hemåt!....Vem va nu Julian? Men Tim är inte svullen längre ännu väl?ja ja har hjärnstopp...va ska ja skriva...jo! var på Spy bar igår...förstår nu varför stockholmare kallar det för spyan...har man vatt med om det också...ok, men puss sålänge...

MelvinsMamma sa...

trodde aldrig att du skulle lyckas lägga in en kommentar efter spärren...
Hoppas att du hade kul. vi längtar efter dig...
Julian är melles kompis i vellinge. Han är tre månader äldre.

madick sa...

hej hej