fredag, september 09, 2005

Hemma igen!!


Jaha, vilket abrupt slut på en helg som kunde blivit hur mysig som helst. Jag hade till och med varit och köpt lite nya kläder som jag skulle gå omkring och vara skitsnygg i. Vi packade ihop oss vid middagstid och fick med oss halva bohaget. Mat, unge, hund, sängkläder, ja just name it och vi hade det med oss. Kombin såg ut som en polackafiat! Kommer fram och packar upp allt och ska p recis gå ut en sväng innan vi tänder grillen så knackar det lite lätt på dörren. hej hej..ska Ni iväg nu eller?? Nä, vi har ju precis kommit. Jaha men vi har ju bokat den här stugan för dyra pengar och tagit ut semester blablablabla... Efter diverse samtal från bådas sidor visar det sig att vi kan inte alls låna stugan den helgen. Packa in allting i bilen, asbesviken, iväg och fick lite fläskkorv och pepparotssås hos farmor Ove. Och Skrynklan var så snabb med att ge råd om barnuppfostran så vi fick nästan åka med en gång så arg Melvins pappa blev!!!
Tänkte nästan ringa till Karlson´s Moder och fråga om deras stuga var ledig men det kändes lite tight med en halvtimmes förvarning. Så nu sitter vi här i vår sura tvåa återigen och planerar om hur gott det skall bli att steka upp allt det vi skulle grillat i helgen på stekjärn i stället!! Livet är grymt.
Suck!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Skämtar du?!
Det verkar ju inte klokt.

Kram

Moster sa...

Är det en bajs på bilden????Grattis till brudparet i efterskott o grattis pojkar till era fyllda halvår....lät konstigt men ni fattar.... MOster ringde o skulle gratulera men ni hade nog fest så ni hörde nog inte telefonen för musiken!
JA JA...om mamma o Melle inte har nåt att göra så är min chef på semester o vi kan glassa...kom in o ta en fika om ni pallar... PUUUUSSSSS