tisdag, september 13, 2005

Husfruarna


är tillbaka ikväll. Det var min man väldigt vänlig och påminde mig om innan han stack på kurs. Utan honom är jag inget!? I love U!
Det bidde lite fisk till middag. Det är ju faktiskt Tisdag. Alla vet ju att jag inte äter fisk, allt jag kan få i mig är lite fiskpinnar, eller sprödbakad torskfilé eller eventuellt gratäng. Hur i hela friden skall jag lära Melvin att äta fisk?? När han fått fisk i sina barnmatsburkar tycker jag att han luktar ve och fasa. Jag klöks när jag micrar det till honom...
Så snällt han somnade idag; la honom tio i sju och efter tre tysta minuter sov han så sött. han har inte sovit middag så väldigt sent idag så vi får se om det kan hjälpa honom att sova bättre i natt.
Pratade precis med fröken J i USA. Hon har lite hemlängtan. Hennes syster kommer och hälsar på henne på Fredag och är där i en vecka. Och sen är det ju nästan Jul och då kommer hon hem på besök. Vi längtar efter henne. Då får hon träffa Melvin och Tim för första gången.
På torsdag skall jag och Melle träffa Tant P på stan. Det blir roligt! I morgon skall han på sexmånaderskontroll på BVC. Hoppas att allt är bra, det känns lite si så där att han blir vägd så sällan nu. Speciellt eftersom han faktiskt mest får mat nu. Det går nog bra...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena snäckan!!
F*n vad roligt du skriver. Jag har suttit här och fnissat i min ensamhet en bra stund nu. Har även kollat in de andras bloggar. Karlssons syster är för härlig, vilka kommentarer.
Mellebelle är ursöt på korten. Han sitter riktigt bra i sin gåstol.
Det ska bli jätteroligt att träffa er på torsdag. Jag ska komma ihåg att ta med mig Tims boll.
Krama dina pojkar.
God natt från
TANT P!!

MelvinsMamma sa...

Kul att du kunde "komma". Jag tänkte precis på Tims boll. Han saknar den säkert massvis.Hoppas att vi ses här igen..