fredag, september 23, 2005

STORhandlat


Vi var och handlade för astronomiska summor igår kväll jag och min make. Moster satt barnvakt. Vi handlade jättemycket, kött som jag inte har någon aning vad jag skall göra med men jag hoppas på att det skulle kunna bli lite grytor, stekar och annat. Handlade grönsaker, brukar jag aldrig göra annars men nu skall jag försöka ta tag i mitt nya liv. Vi är skitkassa på att äta grönsaker men om jag någongång skall återskapa min forna kropp så är det nog dags att stoppa in lite grönt i huvudet. Jag får ju inte banta så länge jag ammar men att byta ut sås och potatis mot grönsaker är inget som skadar, tvärtom! Dessutom är jag inte bantningstypen. Man blir ju hungrig av att banta! Jag vet inte om jag vågar skriva dettta officiellt men det sägs att jag skall börja simma två gånger i veckan med, vi får väl se hur det blir med den saken. Har alltid simmat på Burlövsbadet och trivs med det, kan inte se att det skulle vara så svårt att få ändan i vagnen och ta mig dit. Sen är jag ju ute och går varje dag redan...Har hört att vikten kan röra lite mer på sig när man slutat amma.
Idag hade vi ett strömavbrott på tre och en halv timme! Det var inte roligt. Vet ni hur beroende man är av ström?? Förmodligen. I en utav de timmarna sov vi middag. Resterande delen av tiden gick i snigelfart. Det började med att jag & mel gick och la oss i vår säng. Jag slog på TV:n och såg att det var ett intressant program som handlar om en jättebåt i Nordsjön och han som lagar mat till sjömännen där är vass, rolig och sur. Såg det förra veckan med. Men efter en kvart så dog hela huset. Efter att ha väntat på power i tio minuter så dog jag med och en timme senare vaknade vi och inget fungerade. Jag ringde min make och förberedde honom på att det kanske skulle bli hämtmat i kväll, under samtalet insåg jag att jag behövde ladda mobilen. Satte i kontakten! Jajemen. ERROR i hjärnan!! Ingen ström var det ju. Sen klippte jag Melles naglar, lekte med alla hans leksaker som går på batteri, lät hunden leka med alla sina utomhusleksaker inomhus. Ja, sen kan man nog inte göra så mycket mer utan ström. Jag kunde inte ens gå ut i det fina vädret medan vi väntade för jag hade ingen hiss ju!! I trappen var det nattsvart. Funderade på att ta Melvin i famnen, hunden och en ficklampa och gå ner en runda ändå men sju kilo är inte så lite efter ett tag och inte fan går han heller.. Allt slutade väldigt lyckligt i alla fall. I samma sekund som mannen kommer hem så tänds belysningen (jag hade att ut värmeljus i trappen) och han kan lugnt ta hissen upp..
Nu har vi ätit Tacos, det var längesedan och sitter med varsin latte och bara njuter av fredagskvällen. Jag känner mig redo för sängen redan, troligen gör han också det. Vi var uppe mest hela natten. Melvin är makalös på att sova kasst. Idag har vi lyckats hålla honom uppe en timme längre, får se om det kan ge något....
Kolla in ungens Blingbling!

3 kommentarer:

Tant P sa...

Tjena.
Jag kan inte sova!!!! Urtråkigt..
Melles blingbling var jättefint men i julklapp får han nog ha ett ännu större så han kan visa sina "polare" på basketplanen hur det ska se ut.
Gud va roligt att han snart sitter själv. Lille guldklimpen gör framsteg även om han inte sover mycket på nätterna. Hoppas att denna natten blev bättre när det gäller sömnen.
Ni är alltid välkomna hem här och "slagga" på soffan så kan jag, Melle och Tim leka en stund.
Nu ska jag försöka sova .. igen..
Ta det lugnt
Tant P

morbror.A. sa...

Blingbling Yo...han ser cool ut, lil melle :)

MelvinsMamma sa...

Min bror!!
Yes, coolast bebisen i stan!!