onsdag, september 21, 2005

väntar


på att min man skall komma hem. Han är iväg och snickrar lite i sin snickarboa. Jag, Melvin och tim har varit hos Kusinerna hela dagen. Mimmi passade Hunden & Barnet medan jag var hos Fabbo Doktorn. Sen gick vi ner till Ribban och rastade Tim. Han försvann iväg med en brun Donna och vägrade komma tillbaka. Om jag inte hade tagit i på skarpen tror jag inte han hade återvänt. På vägen dit såg vi en duva som låg i en buske och såg fruktansvärt skadad ut. Men den levde..Den rörde sig lite lite och jag kommer nog att ha mardrömmar om den inatt. Som straff för att jag inte hjälpte den på något vis. Örk!
Min svägerska....hon tar hand om mig. Ser till att jag kommer iväg och gör något med mitt liv. Bjuder på god fika när vi är där. Går ut och går med oss. Packar ihop fina saker som Melvin kan ha. Idag fick vi låna en superduperfin åkpåse som Melle kan ha i sin vagn i vinter. I love U!
Nu ringde Tant P och sa att hennes barn är magsjuka och middagen på lördag blir alltså inställd. Så nu har vi en alldeles orörd ledig lördag som vi inte riktigt vet vad vi skall göra med. jag tänker se till att stora bilen blir omhändertagen. Det är nosavtryck på nästan alla fönster och rent allmänt ser bilen för jäklig ut. Sen skulle man behöva putsa fönster här hemma. De har aldrig varit skitigare än nu!! Äckligt.
Nu är det roomservice, det är rätt så trevligt.

4 kommentarer:

Moster sa...

Skulle bara säga att moster håller koll på vad ni gör....
Moster kan snart komma hem till er jätte ofta!!!!igår tog jag ett snack med min gris till chef...Moster slutar jobba nästa vecka!!!Sen åker hon till Kroatien från den 13/10-16/10....mitt i deras sommar period....oohh va ja ska sola....javisst...ok nu ringer min syster mitt i allt!kanske ska radera allt babbel ja skrivit för det är väl ungefär det jag kommer berätta för henne nu...
PUSS PUSS.

MelvinsMamma sa...

Tjohoo!! Nu slipper du det skitstället!! Kan vi leka på dagarna istället. Nä, jag hoppas naturligtvis att det blir något av nästa jobb i stället och att du kommer att tjäna mängder så att du kan köpa en XC90 till mig och melvin och tim. Eller ett hus till oss alla!! Puss

Anonym sa...

Tjena mittbena.
Jag har fruktansvärda menssmärtor!!!! Tack o lov kunde barnen gå på dagis idag.
Kan vi ta middag nästa lördag, 14.00???
Du kan väl höra av dig om det passar bra.
Melle är så fin på alla korten och kläderna satt jättebra på honom.
En sån fin Gant klocka vill jag också ha, fast i herrmodel frö den är nog mer rejäl och tål vatten och vind. Så snusförnuftig är jag med allt, (inklusive vilken jacka du ska ha i vinter) Hi Hi.
Nä, nu ska jag ut och plantera lite vårlökar i mitt "paradis" till trädgård.
Kramar Tant P

MelvinsMamma sa...

Kläderna är jättefina P!! Jag älskar dem. Midadg blir nog svårt, jag skall försöka ha kalas eftersom jag fyller på Fredagen.
det blir nog ingen sådan jacka. Min syster råka påpeka att jag har en tjusig grå kappa ju...Kram &Krya på Er!!!