torsdag, oktober 27, 2005

Död åt Försäkringskassan!!


Ringde dem igår för att kolla så att det verkligen var på gång. På internet kunde jag läsa under mitt ärende att det var "under bearbetning". Jag tror att det står vilken dag utbetalningen skall ske om allt är OK. Men nej, det var ingen utbetalning alls på gång för de är ju så försenade..stackarna. Men vem skall betala min hyra och min sons blöjor och mat då? Tur att jag är gift men han fick ju en riktig bajslön denna månaden i och med det här med det konstiga viruset... Tanten gjorde en utbetalning igår och då får jag pengarna på fredag i alla fall. Men hade jag inte ringt vet bara Gud när jag fått dem. Jag kan inte vara riktigt skitförbannad på dem för alla kan ha problem. Men de kunde väl skrivit på internetsidan under ens uppgifter att min utbetalning är försenad. Så hade jag slupit att ringa tvåhundra samtal innan jag kom fram igår och tanten hade slupit höra på mitt tragglande om blöjor och grejer. Sen å andra sidan så hjälpte hon mig så jag fick mina pengar relativt snabbt i alla fall.
Idag skall vi till kusinerna. Vi skall träffa svägerskan utanför Toys R Us senare, efter det skall vi åka hem till dem och äta middag så småningom. Min man kommer dit efter jobb, så han också kan få mat i sin lilla lilla mage.
Åh, jag är så trött på Tim´s hår i hela lägenheten. Det är inte lite och jag som hatar skit på golvet! Jag skall önska mig en självgående dammsugare i julklapp och får jag det skall den gå dygnet runt här hemma. Jag tänker personligen bryta loss alla trösklar så att inga hinder finns.
Varför biter han i sina tassar? Och varför kliar han sig vid läpparna hela tiden? Det finns inget där...Åh, Bobbysocks på Favorit. Jag måste dansa!!

2 kommentarer:

morbror.a. sa...

Jag tror att ni glömde en kork till nappflaskan, ser ut som något sådant iallafall, blå transparent sak... :)

MelvinsMamma sa...

gör inget! hämtar den vid tillfälle,kanske när vi är ute och går eller när du fyller år!