lördag, oktober 29, 2005

Snäll syster.


Häromdagen när jag och min lillasyster var och simmade tillsammans så frågade hon mig om jag köpt nya simglasögon ännu. Näe, jag har ju inga pengar just nu, svarade jag. Då tar hon upp ett par splitter nya med antifog och spegelglas ,precis som jag ville ha! Är hon inte världens snällaste? Jag blev tårögd faktiskt. Till saken hör att hon är ganska glömsk så jag blev paff över att hon kom ihåg mitt dravel över de gamla glasen. Idag hade hon glömt vår dejt men när jag ringde henne efter två timmar så kom hon direkt, med sig hade hon sin sambo som man ser typ två gånger om året. Han blev nog förälskad i Melvin. Melvin tyckte att att han var OK efter att ha fått vänja sig vid honom i en kvart. Då lekte de. Sen fick moster gå och lägga honom. Han är så duktig med det. Inga större problem, han somnade på fem minuter.
Idag har vi inte varit ute på hela dagen. Det är sådant jag passar på att njuta av när Tim inte är hemma, nu menar jag inte att vi aldrig gått ut om det inte varit för hunden men det är skönt att kunna välja då och då. Jag klev inte ur min pyjamas förrän vid tre idag. Det kändes lite busigt. Melle har lekt så fint på sin filt. Jag gav honom näst intill alla leksaker jag kunde hitta sen satt han där och aktiverade sig själv.
Idag krockar två program; filmen Ondskan samt Robinson. Jag väljer Robinson för jag följer det men jag vet att filmen är bra . Nackdelen med att inte ha video eller inspelningsbar DVD spelare.

2 kommentarer:

morbror/lillebror.a. sa...

Jag kom på att prsenten jag önskar mig får gärna vara på engelska....men det kanske är svårt att få tag på....hmm

MelvinsMamma sa...

Nej, det har jag sett. Jag har försökt maila dig, din inkorg verkar full!?
Och du, jag behöver inte låna underdog, den står för fasiken i min bokhylla!!