tisdag, november 29, 2005

Melle=konstig

Igår sov han oroligt efter det att vi lagt honom. Fick springa in stup i kvarten och söva honom. Detslutade med att pappisen fick gå in och lägga sig med honom i vår säng men inte somnade han för det. Vid tolv sov han! Sen vaknade han som vanligt vid fem, men jag fick honom att somna om en lite stund. Han fick sin gröt och efter den och lite lek brukar han vara jättetrött igen. Vi gick och lade oss för att stiga upp en timme senare utan att ha sovit särskilt mycket. Jag är helt slut...Han är glad och sitter på sin filt och leker. Undrar vad det är frågan om??
Inga pengar på kontot idag heller! Undrar hur lång tid det kommer att ta. Undrar om kärringarna på Försäkringskassan fått sin lön den här månaden?? Jaha, men vad bra att någon har det!
Idag kommer det att gå lite trögt, min man tänker nämligen inte koma hem efter jobbet utan han skall ut och göra stan! Julklappsinköp var det visst. Och hämta sina gympapjuks som han beställt. Så..då har Melle redan tråkigt. Vad gör man? *suck* Känner mig på uselt humör.

Inga kommentarer: