söndag, november 06, 2005

Plask!

Idag har vi varit och plaskat med vår son på Vanningen. Först blev jag rent kokt när vi kom in där och skulle bada. Har aldrig varit på Vanningen förut kan jag tillägga. Jo, de tog rätt så bra betalt, 70 pix per nisse, inte Melvin då. Byter om på mig och ungen och går in. Sätter mig i en bassäng som ser mycket trevlig ut med en liten plaskavdelning i början, rushkana hade de också. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det var ju för bövelen -2 grader kallt i vattnet. Melvin börjar grina och Pappisen går inte ens i vattnet. "Nu skall vi bada" försöker jag men min son som är livrädd och undrar vad vi sysslar med. Efter ett tag går det lite bättre men eftersom det känns som om jag kommer att få frost i gumpen siktar vi in oss på bubbelpoolen istället. Den rengörs vart tjugonde minut och när dessa minuter gått så hoppade åttio pers. ner i den! Men en liten lucka hittade vi och där satt vi i en tio minuter innan vi beredde oss på att åka hem efter totalt tjugo minuter på badet. På vägen till duscharna tittar jag in i ett rum: Bad för barn mellan 0-7 med vuxens sällskap. Går in. Stoppar ner tån. Mmmm varmt. Mamma glad igen. Stannar ytterligare tjugo minuter. Melvin är exemplarisk i duschen och i omklädningsrummet. I like!
Åker och fikar hos vänner. Melvin blir livrädd varje gång deras 11 månaders son säger något.
Sen åkte vi hem och nu har vi storstädat. Här är jättefint. Till och med tagit fogfinish på vår tråkiga fogar i hallen. Skall skölja bort det om 4 timmar....Nu kom min syrra. Ska prata med henne lite.

2 kommentarer:

Moster sa...

Du glömde skriva en sak....När moster kom in på det nyfinishade golvet får vi inte gå på fogarna....nä då blir man vit om fötterna....jaaa Tim skulle ju hälsa på moster...då hojtar mammisen:-Tim! gå inte på fogarna!!!!!Jo han har ju faktiskt gått på valpkurs....men....han har nog inte kommit till "gå inte på fogarna kursen" än...mysigt som vanligt var det iallafall att gosa med lilla Melvin...skule egentligen bara skriva en kommentar för att påminna syrran att jag inte kan simma med dig på torsdag...ska till Stockholm över helgen ju...iallafall...puss familjen!

MelvinsMamma sa...

OK.Får väl simma själv då. Bättre det annars babblar vi så mycket så att det inte längre blir effektivt.