torsdag, december 01, 2005

Bye Bye ungkarlslägenhet!

Lägenheten blev såld idag. Det tog inte vecka ens. En dansk blev det. Hoppas att han kommer att trivas precis som jag gjort i åtta år.
Min granne i trappen bredvid, som bott i min trapp innan, en trevlig tjej förresten, hon har en skitfin julstjärna i sitt fönster. Jag har sett den även hos andra. Den är stor och orange med hål formade som stjärnor i. Är det någon som sett var man kan köpa den någonstans? Åhléns? IKEA? Hoppas att jag springer på henne snart igen.
I förmiddags var jag och Melvin på mitt jobb. Skönt att se att mitt skrivbord står kvar. Jag får lite längtanskänslor när jag är där. Hade kunnat tänka mig att vara där på halvtid om Melvins pappa, och bara han, kunde vara hemma halvtid. Inget dagis eller annat trams. Men det vore ju nästan lyx!! Jag har ju planerat att börja nästa höst om inte min man får för sig att vara pappaledig, då börjar jag tidigare. Men det verkar inte bli så. Men inskolningen på dagis skall han ta. Det kommer jag aldrig att klara! De önskade mig God Jul där så det blir ingen traditionell jultallrik på jobb i år. Men choklad fick jag! Det är ju gott, har inte kollat ännu men den såg tjusig ut. Så det var väl istället för julklappen...
Nu är jag sugen på att börja packa. Jag har sagt att jag skall göra det så fort lägenheten blir såld. Så man kan göra det ordentligt. Vi har ju massor av grejer här hemma som vi aldrig använder. Sånt borde man kasta, jag är faktiskt jäkligt bra på att kasta men jag anser inte att man måste kasta allt bara för att det inte används. Vecka 51 kommer det en container hit, tills dess skall jag ha tänkt igenom om det är något som vi inte skall ha. När är det vecka 51...inte snart väl?
Idag fick jag pengar av fsk. Skall shoppa i helgen, jag tror att jag kommer att bli sur. Hela stan full med folk, sura, stressiga och köer långa som ... Jag kanske borde stanna hemma.

4 kommentarer:

morbror a sa...

8 år det var som tusan... Grattis till försäljningen!

MelvinsMamma sa...

Tack ska du ha lillebror!

Mimmi sa...

GRATTIS!

Det gick fort!

Kramisar
Mimmi

MelvinsMamma sa...

Så skönt att slippa tänka på det nu. Bara blicka framåt...