söndag, december 11, 2005

Sköna söndag.

Idag åt vi frukost sent.Klockan blev över nio innan jag och min son behagade stiga upp. Jaja, tro nu inte att vi sovit utan avbrott. Gröt som vanligt vid sex snåret förstås, men det tog hans far idag så jag kunde snusa lite till. Sen cyklade jag ner till Mobilia och köpte någon julklapp till, samt lite prylar till mig själv; slingor till håret, mascara gummiband och trosor. Och en caffe latte med vanilj. Vet ni att de öppnat ett Lagerhaus där nere?? Jag gick inte in för jag var ju i stan i lördags och var på det då. Jag hade jättetråkigt i stan på lördagen. Gick och drog i lite kläder. Kryssade planlöst mellan olika butiker i hopp om att finna något plagg som lunde passa mig. Näe vet ni vad. Allt är fult! Eller sytt på konstigt vis. Jag blev så deprimerad att jag efter ett julklappsinköp satte mig på bussen och åkte hem. Där satt en liten pojke med sin farmor och farfar och mina ögon fylldes med tårar. När jag kom innanför dörren så började jag stortjuta. "Kommer du redan hem?" sa min man. Sen såg han mig och undrade hur det var fatt. Jag kunde inte förklara mina tårar, men det var skönt att komma hem. Jag tror att jag är lite deprimerad. Vet inte varför men man kan ju inte gå omkring och vara glad jämt. Eller? Jag är ingen fabbo doktor men Melvin är rätt krävande nu, det kanske kan hjälpa till..?
I eftermiddags var vi hos våra kära grannar, de bjöd på glögg, kaffe och massor av hembakt! Lussebullarna var farligt goda!! Gubben fick sig lite whiskey innanför västen. Melle fick pepparkakor så det sprutade ur öronen på honom. Han trivs där, lillprinsen. Vi har biobiljetter som går ut i januari, kanske tar dem på orden och faktiskt lämnar över honom och sticker iväg en kväll. Fast han är så knasig med sömnen så det känns fel att lasta över det på någon annan. Bättre att moster kommer hit och övervakar honom när han sover i sin egen säng. När hon nu har tid....Fröken fullbokad25timmaromdygnet.
Nu har vi käkat Stockholmspizza för andra dagen på raken. Snacka om lat! Men gott är det.Det positivaste just nu är att jag har bara min mans julklappar kvar att handla och jag är rätt så klar över vad det skall bli.
Imorgon skall jag iväg med sonen till BVC, ska bli spännande att se vad han väger. Tung är han i alla fall. Nu ska jag kolla lite på Ozzy, han är knäpp!

2 kommentarer:

Moster sa...

Längesedan man läste bloggen....men varje gång man läser den så tycks man få en officiell utskällning.Jobbar mycket innan jul...vill ju ha min mustang!
ja ja är iallafall imponerad över din cykeltur till mobilia!

MelvinsMamma sa...

Ska du köpa en mustang?? Det vill jag med ha men en gammal en....Jag och Melvin alltså :)