onsdag, januari 11, 2006

Nähä..Då sover vi väl inte middag då! Just nu sitter min son och leker tjusigt på golvet. En halvtimme sov han nu i eftermiddags. Så han kommer nog snart att ta fram sitt andra trevliga jag med gnäll och kli i ögonen..Då får han ligga på mitt bröst i soffan och mysa.
Det börjar bli tomt i vår frys. Jag är inte så road av tanken att behöva åka och handla. Dessutom vet jag aldrig vad jag ska handla. Vad handlar ni som är bra och ha i frysen? Färs är ju bra, en kotlettrad, grytbitar...men vad mer??
Bilen är fixad. Det var batteriet. Skönt.. Men dyrt.. Tycker att det är nog nu.
Tims kallelse till unghundkursen kom idag. Äntligen! Han kommer bli så glad. Nu är frågan bara om vem som ska gå...NU RESTE MELVIN SIG!!!! I och för sig mot en möbel men ändå, det är väl duktigt?? I sängen har han också lyckats men då häver han sig upp med hjälp av spjälorna.
Tim ja, det kommer bli lite körande på måndagar sen när vi flyttat. Men han älskar sina kurser så det är det värt...Han har blivit duschad idag. Gillar det inte men gör inget motstånd. Han blir så jäkla skitig nu i slasket. Hade behövt skölja tassar och mage efter varje runda men han är rätt tung och han ska ner i badkaret. I det nya har vi dusch i källaren och BASTU för den som tycker det är mysigt.
Igår gjorde jag en köttfärspaj som var rätt så god men den blev lite torr. Jag hade ägg och ost i färssmeten men det hjälpte inte. Det bästa var att jag gjorde den i vår nya fina pajform som maken fick i julklapp. Höganäs och turkos!

8 kommentarer:

åsa sa...

Oxfilé och ryggbiff är alltid bra att ha i frysen. Och lite lamm...

Danne sa...

Ärligt, fick verkligen LJ en pajform i julklapp?! Han måste blivit överväldigad, vet med mig själv att inget glädjer en karl som en turkos pajform!

MelvinsMamma sa...

Nja, det var faktiskt så att han fick ett presentkort på lite olika artiklar från Höganäs och hans fru valde en turkos pajform..Du förstod väl nästan att det var något sådant..

MelvinsMamma sa...

Ingen av oss har ätit lamm..det smakar inte konstigt då?
Ryggbiff köper vi färsk uppskivad när vi ska ha den. Tycker att man går på nitlotter i vanliga affärer. Köper ni ert kött där ni handlar er övriga mat??

åsa sa...

Lamm smakar inte konstig, men man måste nog vänja sig. Gott med massor med vitlök till! :-)

Vi köper så stora ryggbiffbitar som möjligt och skär till dem själv hemma. De brukar ha på Coop.

MelvinsMamma sa...

Tack för hjälpen! Känns bra att ha någon att fråga, Ni är så vassa på mat i er familj..

åsa sa...

Kolla in getost & salami bloggen för fler tips! ;-) Kommentera gärna med tips själv. Du verkar ha hur mycket fantasi som helst!

MelvinsMamma sa...

Ska jag göra. Var där senast igår och kollade!