måndag, januari 02, 2006

Slut på lyxlivet!


Idag skall den snoriga mamman gå ut med den snoriga ungen. Jag är jätteförkyld och mitt barn likaså. Han har blivit sämre faktiskt men som tur är har han ingen feber. Hade ju hjälp med Tim hela förra veckan men nu har snön töat och det mesta är bortskottat på gångbanorna så det är bara att gå ut och promenera som vanligt igen. Faktum är att man saknar det. Komma hem efter en rejäl runda med röda kinder och gott samvete för att hunden är ordentligt rastad. Jag går ut lite försiktigt idag och börjar med en liten runda så jag inte sträcker något :)
Maten igår blev jättegod. Sen satt vi och svinade med choklad och lite chips. Men nu är det skärpning igen. Inget skit i veckorna, men jag är inte så godissugen av mig så det kommer att gå bra.
Melvin sov kasst i går kväll. Vaknade stup i kvarten. Han fick sova i vår säng, igen. Nu sitter han (det dinglar en liten liten spindel ovanför min hand nu, vad betyder det?) och kan knappt andas på sin filt. Men att rengöra näsan eller ge honom något mot nästäppan det går jäklar i havet inte! Vi får vara två vuxna som håller fast honom då. Jag försökte ge honom nu i morse när han låg och sov men han känner det direkt. Vi väcktes bryskt av att någon renoverar sitt badrum i huset. Nice! Ska hålla på hela veckan...Jag behöver mitt hus nu!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Hej,

Nu lever min dator igen.
Tråkigt att ni är sjuka...

M&M får nog snart vattenkoppor, träffade en kompis som var full med prickar upptäckte mamman när vi gått hem.
Men dom skall ju ha det så strunt samma.

Kram Mimmi

MelvinsMamma sa...

Ja, vi pratade om det häromdagen. vet inte riktigt vad vi haft. Melle får gärna vänta ett år med sina vattenkoppor...
Jag tycker att vi ses när vi är friska! (och m i värsta fall)