onsdag, januari 04, 2006

Tankar som far runt...Lilleman sover länge idag. Vi brukar vara uppstigna så här dags. Jag har varit vaken länge men inte stigit upp förrän nu. Han sover så bra om jag ligger bredvid, så jag kan nog räkna med att han vaknar snart och då gäller det att vara alert så han inte rullar ur vår säng. Fast han brukar sätta sig upp och ropa. Ooh ooh hörs det. Ganska lågt. Vet inte vad det betyder riktigt än.
Och i mitt huvud snurrar bara huset hela tiden. Saker som; Hur ska vi hinna med att flytta, flyttstäda och förbereda inför kalaset på en enda liten lördag? Jag måste packa upp köket om inget annat. Tallrikar, bestick, glas ja det mesta. Jag hoppas på massor av hjälp av tjejer med huvudet på skaft och ordentlig planeringsförmåga. Städningen i denna lägenheten ska jag försöka klara av nu under januari och februari. Skura köksluckor och annat. Sen är det bara till att torka av med fuktig trasa när vi flyttar. Låter det bra? Ska skaffa flyttkartonger, några i alla fall, nu i helgen. Jag känner att det är ett måste om jag ska bli av med mina stresskänslor. De sitter i magen och tär och tär....Magsår har jag haft innan och det är inte speciellt kul.
Annars har jag tagit fram en fläskfilé ur frysen som jag inte vet vad jag ska göra med...jag tänker på svamp...och kanske pressad potatis...eller jag vet inte..?!?! Nu måste jag gå och borsta bissingarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tur för dig att jag inte kan hjälpa till, eftersom jag är i total avsaknad av planeringsförmåga... you know... / puss & kram från Anna

MelvinsMamma sa...

Ja, jag tror allting klaffar bäst om du stanna hemma och ägnar oss en tanke ;)
Kram