tisdag, januari 31, 2006

Vår!



Lite vårkänsla fick man idag på promenaden. Fick knäppa upp jackan och ta av mig handskarna. Härligt!! Melvin sov ine mer än en dryg halvtimme ute idag så han somnade naturligtvis en stund sedan på eftermiddan. Annars har vi lekt med alla hans leksaker. Dockteater har vi haft. Han gillar inte att leka själv för tillfället. Passar bra då om vi börjar gå på öppna förskolan så han kan leka med andra barn en gång i veckan.
Usch jag längtar efter att laga mat igen. just nu blir det inte så mycket med det. Jag lagar til min man och sonen. Det blir vanliga enkla grejer. Till mig själv är det mest sallad om ens det. Ändå händer det inget med vågen..konstigt. Det blir när det blir helt enkelt. Lynn fråga om vi skulle köra en fastekur ihop. skulle nog kunna vara en bra start för mig.. men att bara dricka!? Jag vet inte om jag klarar det. Men jag är bra sugen..

3 kommentarer:

åsa sa...

Fasta är inget kul, men det är faktiskt lättare än man tror...

Unknown sa...

Det har han faktiskt, ett par nya manchester som han fick i julklapp!! Vi ser fram emot att se dig hemma hos oss den tolvte mars.

Unknown sa...

Fasta kan inte vara roligt, jag saknar redan nu att få stoppa i munnen och tugga ordentligt! men det måste ge mig en hel del, utrensning och lite viktnedgång så jag är nyfiken på att prova!