lördag, februari 18, 2006

*gäsp*

Hoppas han blir trött snart så vi kan ta oss en tuppis. Igår sov han i nästan två timmar på förmiddagen. Jag låg bredvid och dåsade till. Skönt.
Vi såg en film igår, Crash, den var bra tyckte jag. Lite långsam men bra. Vimmlade av kändisar, kanske inte riktiga moviestars men folk som man kände igen från serier och andra filmer. Min man somnade vid nio men jag såg klart den. Det är roligt att hyra film. Det var längesedan sist. Innan Melvin.
Idag ska vi till Gittan en stund. Hoppas det går bättre idag. Han brukar vara ledsen när vi är där. Det är ju inte så jäkla bra nu när han ska vara där själv. Både när vi renoverar och när vi flyttar. Men jag lämnar inte honom allför många timmar. Han ska inte känna sig övergiven.
Nu sitter han på golvet med dammsugarmunstycket och gnäller. Han verkar förbannad. Min man är och jobbar så vi ska vara själv hela dagen idag. Inte ens Tim är hemma, rätt skönt att ha semester från honom med. Nu börjar det ett roligt djurprogram på Animal Planet! Hejdå!!

1 kommentar:

Moster sa...

Jisses....vi såg den filmen igår och ja du hade rätt att jag inte skulle ha tålamod med den....skitjobbig att se på...men jag såg hela bara för att du inte skulle ha rätt i att jag skulle stänga av den...Ha! Puss