onsdag, februari 22, 2006

Jag smäller av!


Igår hade vi mysigt. Min syster och en bror var här. De hade först varit på Espresso House och handlat fika till oss. Sen gick vi en runda i parken med alla vovvarna, jag och Melle hade redan varit på långrunda innan. Vi fick så mycket uppmärksammhet med de två som sprang löst och busade jättemycket men mest för Max som låg i vagnen och kurade ihop sig med Melvin. Han frös jättemycket, två filtar krävdes det för att han inte skulle skaka sönder. När det blivit dags för dem att åka hem hade han somnat så fint i bebisens knä.
Vi såg en annons i bauhausbladet om billig klinker och vi behöver en hel del kan man säga. Vi tänkte åka och titta på den och körde i två bilar så om att det var något att ha så skulle vi lasta lite i varje bil. Väl där så hade de inte fått in den! Skit också! När vi kom hem tyckte jag att Melvin lät konstig och mycket riktigt han är tvärförkyld, igen. Det behövde han inte.
Idag ska jag till läkaren och moster ska gå ut med dem medan jag är borta, hoppas det år bra, igår fick hon inte hålla i honom. tröttsamt.

Inga kommentarer: