lördag, februari 04, 2006

Lördag igen..

Jag och Melvin är duktiga och packar lite lådor. Pappa är iväg och städar i snickarboa igen. Det hade varkligen varit bra att kunna stuva undan lite av det vi har hemma, men vi får vacker stå ut till mars. Melvin har ingen feber idag så vi tänker sticka ner på stan en sväng lite senare idag. Ska hämta mitt och Melvins pass och fika. Ska även ringa min syrra och kolla om vi får komma och kolla på bebisen. Åh, då måste jag ha med mig kameran så ni kan få se hur han ser ut. Hon vet tydligen inte vad han ska heta än så är det någon som har något förslag.....

2 kommentarer:

Moster sa...

Idag var familjen R....berg o hälsade på mig på jobb....kul var det.... VAR E HAN!!! skriker syrran med kameran i högsta hugg...hemma...jaha...Melvin var lite gnällig men söt som vanligt.Var lite orolig att Kalle som vi bestämt att vovven ska heta skulle äta upp våra papegojor men nä nä.Här var det tvärt om. Kråkorna jagar stackaren, biter honom i svansen, morrhåren och drar honom i öronen.Stackars liten...vänta tills han blir stor då får dom igen!!Han trivs jätte bra hos oss nu...Ja ja får nog skaffa en egen blogg till honom! Kram!!!

MelvinsMamma sa...

Jag tycker att det är jättetråkigt att vi inte fått träffa den nya familjemedlemmen ännu!!!! Melvin och Tim är jättenyfikna!
Ha det bra hos gubbens kära moder idag!