onsdag, mars 01, 2006

0!! (shopping)

Idag har jag varit på Handelsbanken och KÖPT ETT HUS! Allt gick bra. Sen stack vi hem efter att ha käkat lunch på min gamla arbetsplats och hämtade hunden och lite andra grejer som kan vara bra att ha i ett hus första dagarna. Kaffekokare, ballerina och målarprylar. När vi kom fram så fick jag stoppa nyckeln i låset. Kändes mycket högtidligt! Jag gick in i hallen...vidare i i vardagsrummet och kände mig....HEMMA! Lyckliga vi! Tim sprang omkring som en galning. Förmodligen letade han efter katten som luktade så gott. Sen gick vi tillsammans genom hela huset och guess what? Där fanns en hel del rum som jag glömt bort. Små rum som jag inte har en aning om vad vi överhuvudtaget ska göra med. Hade man sytt så kunde ett bli ett litet litet syrum men jag äger knappt nål och tråd! Vi får se. Men plats kommer vi ha gott om! Min syrra kom dit och blev helt salig. Sen kom våra kära vänner och numer grannar inom samma kommun och hälsade på. De tyckte också att där var fint. Det känns så rätt!
Vi åkte iväg och handlade färg så vi kan piffa upp lite innan vi flyttar in. Jag köpte även en varm brun/nougat färg att ha på som en fondvägg i vardagsrummet. Allt kommer att bli så bra! Och ovanpå allt så ringer de i från soffaffären och säger att soffan kommit! Nu är det bara matbordet kvar så är jag helnöjd...eller ja, sålänge i alla fall. Vi saknar fortfarande massor. Men det ska bli kul att se huset gå igenom sin förvandling från ful ankunge (de är ju söta egentligen) till vacker svan....
Melvin har varit som en ängel hela dagen. Inte ett pip och då har han inte fått sova så bra middag på hela dagen heller. Min lilla söta prins!
Åh, jag är så trött, det är inte lätt att spendera massor av pengar!

2 kommentarer:

morbror.a sa...

Inte helt fel med en massa extra rum ju :), värre om det hade varit tvärtom...

MelvinsMamma sa...

Det är sant.