onsdag, mars 08, 2006

Pust!


Har nu lagt Melvin för natten och himmel vilken pärs det var. Han tyckte inte alls att han skulle sova trots att han var jättetrött. Men skam den som ger upp, nu sover den lille spjuvern!
Vi var hos gittan idag och fikade. Efter ett tag började han krypa omkring som om han vore hemma så jag får väl säga att det gick riktigt bra idag. På lördag när hon ska passa honom ett par timmar så tänkte de gå till Pildammsparken. Är han vaken då så tror jag att han blir riktigt glad av att få se fåglarna.
Jag skulle behöva åka till IKEA och handla så om det är någon som äger en buss alternativt lastbil som läser detta och vill åka dit inom de närmsta dagarna så bara tuta! Såå mycket grejer jag vill ha. Måste köpa ett par byråer att han våra kläder i. Garderober att hänga kläder i är där gott om men var katten ska man lägga tröjor och trosor. Mina trosor hänger jag inte på galje i alla fall! Melvin skaha en hylla att ha sina leksaker i. En byrå att ha i hallen till allt skräp man har måste vi införskaffa. Det var väl allt. Till att börja med. Soffbord har jag inte hittat men vi har ju vårt gammla så länge. På lördag sticker vi ifrån det här stället och jag känner mig väldigt nöjd med det. Tycker inte om att bo här alls. För mycket ljud. För liten plats. Ingen trädgård.

Inga kommentarer: