fredag, maj 05, 2006

Pollen!?

I onsdags var Moster här och skulle sola sig trodde hon. Lagom till fikat var framdukat gick solen i moln! Fast värmen var kvar. Vi lekte i trädgården i ett par timmar, hundarna busade runt till tungorna släpade i marken..fasiken vad härligt det är att bo i hus!! Jag uppskattar det väldigt mycket nu. När jag sen skulle handla lite tog jag cykeln genom byn, det var en helt klar kväll och mycket varmt. Jag fick ihop mina grejer i affären och på vägen hem träffade jag våra goda vänner utanför deras trädgård. Hoppade av cykeln och pratade ett par minuter, fortsatte hem, mötte nästan ingen trafik. Bara fåglarna hördes. Jag fick en riktig lyckokänsla i hela kroppen som jag lever på ännu. Det känns så rätt att bo här!!
I går var Petra här och planterade jordgubbsplantor. Hoppas de tar sig rejält. I love jordgubbar!! Med sig hade hon lite andra blommor som hon sått som jag nu ska finna plats till. Jag behöver definitivt fler krukor. Många fler. Blev så inspirerad av hennes arbete så jag tog mig an en rabatt igår efter det att Melvin somnat och tog bort ogräset. Men ärligt talat; Hur får man bort det? Jag tyckte mest att jag snodde runt med det i jorden?! Men det blev fint i alla fall..tills nästa vecka när det kommer tillbaka. Måste ju finnas något bra medel mot sådant. Nu vill jag få i ordning de andra rabatterna också men det lär nog dröja. Min man ska jobba i helgen och jag och Melvin får klara oss på egen hand. Vi köper sandlåda till honom idag. Han kommer få det kul i den. Häromdagen kröp han ner från terassen och satte sig med sin lilla plastkratta vid rosorna och började leka med jorden...Stackars kille.
Idag ska jag ta honom till doktorn för jag tror att han har pollenallergi. Han kliar sig väldigt i ögonen och i näsan. Nyser mycket. Röd i ögonen. De sa att det är ovanligt när de är så små men då vet jag inte vad det är med honom. I går var han supergnällig hela dagen och han verkade ha mycket problem med ögonen. Det blåste mycket här också. Jag känner mig själv lite kliig i ögonen faktiskt. Ska försöka få in lite bilder här snart men det har blivit svårare sen vi flyttade hit. Att sätt in nu när jag skrivit all denna text är inte att tänka på längre. Går inte alls! Tråkigt. Jag vill ju visa mina kärlekar..

Inga kommentarer: