söndag, september 03, 2006

Jag vet...jag är slö...

Jag måste komma ihåg att köpa ett par regnbyxor och gummistövlar!! Det är mysigt att vara ute och gå med vovven i regnet men det hade varit skönt att slippa bli blöt.
Idag tänkte vi gjort lite trädgårdsarbete, det har slutat regna så det ser lovande ut men det blåser så jäkligt. Vi åker nog till Bauhaus och kollar in deras skjutdörrar istället.
Melvin har blivit världens busunge sedan han börjat hos dagmamman. Hemma gör han hela tiden saker som är nej, fy och sluta. Känns som att ha en valp. Han som alltid varit så snäll. På Vellingeblomman häromdagen så klättrade han högst upp på ett par kartonger, ställde sig upp och skrek MAMMA! Han har blivit stor. Igår hade han 39 graders feber hela dagen men det hindrade inte honom från att busa omkring. Grannens flicka Engla var här och lekte med honom en stund. Hon gungade honom och byggde lite sandkakor i lådan åt honom. En riktigt söt liten tjej är det. Vi var ju där för någon kväll sedan och käkade middag. Riktigt riktigt trevligt var det! De har en tjej till, Moa och så Laban, familjehunden. Jag ska bjuda tillbaka snart..undrar vad som bräcker oxfilé...?

Inga kommentarer: