söndag, oktober 29, 2006

Halloj..

Jag har haft Melvin hemma de senaste dagarna, då hinns det inte med så mycket bloggeri! Igår var vi på Höganäs marknad. Ingen lång stund dock för glasen och keramiken hägrade. Vi gjorde av med en smärre summa och jag lovar att jag kunde tiodubblat den enkelt på samma tid. Mycket svårt att välja ut några få saker. Men jag fick sex bruna skålar, en liten, altoskål, två nya whiskeyglas till samlingen, en vinkaraff som jag inte fattar hur vi ska få torr efter rengöring?! iittala ljuskoppar, en skål som jag inte kommer ihåg vad den heter, jag har den i turkos och det är en utav mina favorit ägodelar. Köpte den alltså i brons som de hade jättebra erbjudande på. Minibestick till lilleman, muminserien. Ja, det var nog det hela. Något beroendeframkallande.
Idag har vi varit på Nova Lund och handlat en vinterjacka till mig. Till slut valde vi funktion och värme framför utseende. En North Face dunparkas, ingen skitsnygg Espritkappa. Men jag vet att den är underbar för jag stal min mans hela den vinter då bebis bodde i magen..hihi.
Imorgon parkerar jag och Melvin oss på avd. 112 Mas. Barnakuten. Han andas ju med nöd under nätterna. Vi är mycket oroliga och tiden som vi fått till en specialist i Höllviken känns långt borta. Kommer att bli skönt att få honom ordentligt undersökt. Polyper är det väl. Ska surfa lite fakta om detta nu.

Inga kommentarer: