torsdag, oktober 26, 2006

Nedstämt inlägg.

På lördag är det Höganäs marknad. Jag har aldrig varit på den tidigare och om vädret passar så åker vi dit. Kan man ju passa att åka och fynda lite andra grejer med.
melvin och jag har bara slappat idag. Tog en fika på Björns Konditori medans vi väntade på att banken skulle öppna. Björn själv underhöll oss under tiden. Eller jag vet inte vem Björn är riktigt. Det är en han det vet jag. Bright.
Lynn kom precis tillbaka med Tim. De har varit ute med hans nya kompis och lekt av sig. En fem månader gammal RR. Jag har försökt natta Melvin sedan halvåtta. Det funkar inte. nu slängde jag in honom i min säng och gick ut. Hoppas han somnar. Rätt skönt att ha honom där från början nu när han andas lite då och då bara. Låter helt onormalt när han sover.
Jag var hos doktorn igår. Han sa att jag hade tinnitus. Tufft! Som alla vet finns det inget att göra åt saken. Coolt! Ni vet ju hur jag är. Tyst och svart när man sover annars kan det vara..Om min hörsel är nedsatt kan det vara något "annat". Det måste betyda tumör eller något...Hoppas nästan på det istället. Den går eventuellt att bota åtminstone! Eller inte. Ska göra hörselprov nästa vecka, men jag har perfekt hörsel det vet jag. Nu ropar mannen att det är CSI. Måste gå och kolla på knasiga Horatio när han lägger huvudet på sned och pratar tyst och sakta...

3 kommentarer:

morbror a sa...

Tråkigt med tinnitus.. hoppas att det blir bättre!

MelvinsMamma sa...

Det är lite upp och ner...man vänjer sig nog!

Anonym sa...

Jag har också haft tinnitus jättelänge. Tufft... men det går.

Och det pågår massor med forskning :-)