onsdag, november 08, 2006

Att jobba eller inte jobba är frågan.

Jag känner mig inte säker på att jag vill ha jobbet som jag sökt. Jag grubblar på det väldigt mycket och de negativa tankarna är rätt många nu. Det som är bra är ju att man får lön! Men jag får rätt bra betalt av att gå hemma också. Fler negativa saker är att jag kommer vara borta 2-3 nätter i veckan. Arbetstiderna är väldigt varierande. Melvin kommer att gå hos dagmamman gud vet hur många timmar om dagen. Lönen är inte den bästa. Hade jag läst lön/bokföring på Folkuniversitetet i Trelleborg hade jag kunnat få ett jobb som jag vill ha på ett privatägt företag som betalar en lön som är ganska bra. Jag kommer nog att få jobbet på grund av rekommendationer. Jag tror inte detta är rätt för mig men jag kommer att ge det en chans och göra mitt yttersta. Hade arbetstiden varit något mindre hade jag nog kunnat tänkla mer åt det positiva hållet. Men så är jag också en människa som inte kan tänka positivt i för väg. Jag målar alltid upp de värsta tänkbara scenarierna för att bli positivt överraskad senare. Vilket jag hoppas på at bli även denna gång.
Nu har jag rengjort ugnen. Känns ganska duktigt. Jag skulle vilja krypa ner i soffan med en ny bok, en kopp te och bara ligga och läsa till jag somnar men jag har en del kvar att göra. Det är inte en dans på rosor at hålla undan i en villa på över 230 kvm! Men som tur är, är det bara ett plan som blir mest tillstökat. Är klockan redan 10.30!!? Herregud, får väl sätta igång så det blir något gjort innan kotten ska hämtas.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jga hoppas också att jag kommer att trivas, men det är borta tiden jag är orolig över. Du får flytta tillbaka till oss och bjuda Melle och Pappis på middag nrä jag är borta. Fast du får väl bo kvar där i nya svinlyxiga lägenheten ett par månader först...