söndag, november 05, 2006

Bä bä vita lamm..

Vi åt lammstek till middag idag. Det smakade....ja..vad ska jag säga. Vi kom fram till att det smakade kött med en bismak. Inte illa men lite konstigt. Jag kan definitivt tänka mig att äta det igen, inte tillaga dock. Vi hade en stek med ben, benet låg och luktade lik på skärbräda efteråt. Vilket osökt får mig att tänka på gårdagen. Jag tog mig i kragen och hälsade på far. Min bror och hans mor hade varit där och gjort riktigt fint. Jag la en krans och tände ett ljus i en fin lykta. Det är jobbigt att tänka på hur sällan jag är där. Det trodde jag verkligen inte när jag låg där och sänkte ner honom. Jag har tänkt på hur jag själv skulle vilja ha det. Innan ville jag ha en egen gravplats men ju mer jag tänker på det desto mindre vill man belasta de efterlevande. Det får nog bli minneslunden..Man borde skriva ner allt sådant här i ett brev så alla vet. Ingen ska behöva gissa hur jag velat haft det. Man vet ju aldrig när döden kommer (tack och lov).
Sen åkte jag till IKEA. Tänk, jag trodde aldrig jag skulle lida av att behöva åka dit. Allt jag skulle ha var slut, nåja inte allt men rätt mycket i vanlig ordning. men jag köpte i alla fall två hyllan lack, vita att ha ovanför sängen. I den övre monterade vi spottar som ger myspysbelysning. Det blev bra. Jag köpte ordentliga metallkorgar till den nya städskrubben att ha städartiklar i och massor av annat smått och gott. Innan jag hann hem hade klockan hunnit bli så mycket så det var inte att tänka på att göra steken då. Det blev McDonalds till hela familjen.
Åh, jag höll på att glömma. Imorgon ska jag på anställningsintervju igen så håll tummarna för mig. Melvin ska gå till Marianne är det tänkt. Jag tog tempen på honom nu och det visade lite för mycket så jag är inte riktigt säker på det ännu. Pappisen får vara hemma om han är sjuk. Jag ska ju gå och få jobb. Innan dess ska jag och Petra gå på stan och fika och kanske shoppa lite. Riktigt lite då för jag har bara lite matpengar kvar. Vi ska ha på oss jeans, fläckfria tröjor och lite mascara!! (stressade småbarnsmammor vet vad jag menar).
Kusinerna var här igår och härjade. Det var roligt att se hur Melvin och hans 16 månader äldre kusin faktiskt busade med varandra. Tjuv och polis skulle det nog vara...
Ska gå och sträcka ut mig i sängen. Har lite ont i ryggen. Min man tittar ju på sporten i vardagsrummet..fnys..

3 kommentarer:

Daniel Oredsson sa...

Minneslund låter lite trist. Det behöver ju inte vara en stor gravplats. Räcker med en gravsten på en gräsmatta och lite jord runt omkring. Bara ett tips om du ska börja planera ;)

MelvinsMamma sa...

men den ska skötas om ju! En minneslund sköter andra om. Jag vill inte efterlämna en massa jobb till Er. Kul att höra ifrån dig. firar du jul här eller där??

Daniel sa...

Jag har ännu inte bestämt mig angående julfirandet. Jag tar beslut när det börjar närma sig.