måndag, november 13, 2006

Hard working woman!

Då var arbetslösheten över. Jag är hjärtligt välkommen till mitt nya jobb den 4:e december för att börja min 6 veckor långa utbildning. Det känns roligt att äntligen få börja jobba efter så lång tid. Det tog inte så lång tid att finna ett nytt jobb. Denna gången fick jag ordentligt med hjälp och det har ju med all säkerhet bara varit till min fördel.
När jag lämnat Melvin till sin inte så populära vikariedagmamma kärde jag Petra in till stan. Medan hon var på sitt ärende stack jag in på Espresso House och åt frukost. Hur härligt som helst, bara Aftonbladet som sällskap. Sen åkte vi vidare till Svågertorp och jag fick handlat det mesta som stod på listan. Väl hemma mötes jag av en kissig vovve i dörren och fick bege mig ut i regnet på en promenad. Det var inte så kallt så vi blev kvar ute ett bra tag. Hämtade Melvin och åkte hem för att mysa i soffan innan det blev dags för middagslagning. Falukorv, potatis och pepparrotssås. Supergott! Min mage tycker däremot att jag överdrev lite med den färska pepparroten på min portion. Knorr. När min man kom hem hade han en nybunden jättevacker bukett med blommor med sig. Jag blev lite tårögd över att han är så omtänksam. Skulle aldrig tänka mig någon annan. Puss Darling!

5 kommentarer:

morbror a sa...

Grattis till jobbet!

Det blir säkert kul att göra något nytt, och få nya erfarenheter!!! :)

anna sa...

Gratulerar! Jag kände på mig att det var SJ som du skulle jobba på... Konstigt, men det kanske är så med oss gamla järnvägsarbetare!
Kram från Anna!

MelvinsMamma sa...

tackar tackar!

åsa sa...

Ja, grattis! Vad är det du ska hitta på där?

MelvinsMamma sa...

Tågvärd blir jag! Får åka mycket tåg med andra ord.