torsdag, november 23, 2006

Utvärdering av veckohandling

Min stora lillebror fyllde 24 igår. Jag och Melvin var först på plats och hans presenter i form av studiehjälp blev öppnade. Sen tjuvstartade vi på tårtan medan vi väntade på de andra; Gittan och Jörgen, som jobbade. Det blev helstekt oxfilé (går alltid hem) till middag. Tim var bortlämnad så vi trodde väl inte att det var någon brådska hem men Melvin blev trött alldeles för tidigt så vi fick ändå ge upp. Tim beslutade sig för att stanna kvar över natten hos sin polare. Kändes hur konstigt som helst när vi kom hem och även i morse att han inte var framme och hälsade.
I söndags beslutade jag vad vi skulle äta under hela vardagsveckan och stack iväg för att handla detta. Det har varit en oerhörd lättnad att slippa tänka efter vad som skulle kunna smaka bra till middag varenda dag. Visst jag gjorde någon miss och glömde till exempel paprika men jag hade ändå räknat med att handla mjölk så det gjorde inget. Men med lite övning så tycker jag nog att veckorhandling är ett bra system. Vi får se hur det går. Skiter man dessutom att handla godsaker så kan det även bli hälsosamt..hehe.
Imorgon ska Melvin till Marianne och jag är medbjuden att få provrida Lynns sköthäst. Väldigt lockande...jag följer nog med och klappar lite åtminstone.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis,till jobbet!
Vad kul!

Läste att Melle skall kapa mandlarna,det kommer att gå jättebra.Du får vara med när dom söver,såklart!

Vanningen imorgon?

Kram
Mimmi

Mia sa...

Absolut att jag får vara med under operationen men sen får jag nog prio jobbet...
Melvin trilla ner frpn rutchbanan på vanningen...dumma mamma som trodde han skulle klara det själv. Han var för glad helt enkelt..