tisdag, december 12, 2006

Blivande skådespelare?

undrar varför inte remember me knappen inte funkar på inloggningen av bloggen längre..
Idag har vi haft rollspel på tågen. En var konduktör (så heter det ju inte längre) och fick gå ut medan vi andra fick varsin roll att spela. En gång skulle jag vara full och stökig och den rollen spelade jag med råge. Jag skulle gå in till lokföraren och beställa öl tänkte jag. Jag tänkte att jag skulle snubbla och låtsas ramla. Jag snubblade skitvackert men när jag skulle återfå balansen så fungerade inte den längre och jag lade mig raklång och fick himla ont i knäet. Efteråt fick jag nästan stående ovationer för mitt agerande...jo, det var meningen att jag skulle trilla förklarade jag. Vi fick gå tidigt, redan tre tror jag. Så jag hämtade lilleman hos vikariedagmamman istället för pappisen. När jag kom dit var han så glad och hade så mycket att berätta om kissen och traktorn de hade lekt med innan på dagen. Han var dessutom ute på lekplatsen när jag kom dit. Att gå ut två gånger på en dag är nog ingenting som Marianne skulle få för sig, i alla fall inte på vinterhalvåret. Det är väl det som är synd med henne. Inte fullt så engagerad som de andra yngre dagmammorna....men ej att förglömma, med henne har Melvin fått den tryggaste starten på dagislivet som bara ett barn kan få! Till våren börjar han ju på dagis!
Måste ta hand om de sista julklapparna snart......Känner lite press på mig nu. Det är väl inte mer än två veckor kvar till jul. Och jag måste köpa julmat en dag. Och jag måste köpa julgran en dag. Och jag måste rulla köttbullar en dag. Och jag måste julpynta en dag. Och jag jobbar heltid. Pust.

2 kommentarer:

melina sa...

hej!
västen, kavajen menade jag! passade som klippt och skuret för min kropp :) den satt verkligen ypperligt! man får tacka för lånet. nu ska jag bara lösa skoproblemet.. ehh.
syns på måndag, morsan! ;)

MelvinsMamma sa...

Fan jag har precis lagt in en blogg som delvis handlar om detta och nu när jag kollade bakåt så satt du här och knappa in en kommentar.Kul! Vi ses!