söndag, december 17, 2006

Så tokigt det kan bli...

Överskriften borde egentligen vara fylld med bomber och granater!! I fredags när jag på eftermiddagen skulle ta min bil från pendlarparkeringen så hade någon jäkel slagit in en ruta och gjort inbrott! Jag blev först helt ställd och sen förbannad. Körde hem och fixade med polis och försäkringsbolag, min man körde senare iväg och visade bilen för polisen men det var mest för att de skulle se föremålen som de lämnat kvar efter sig. Allehanda verktyg med andra ord. Det var kanske inte så mycket P-skivan och mitt godis (ej heller radio, cd skivor) som jag blev förbannad över utan allt arbete det för med sig. Visa bilen hit och dit och gud vet när de kan laga den eller hur länge vi ska vara utan den. Hoppas att det inte regnar då för det ser ju onekligen ut som om jag och Melvin får gå eller cykla på morgnarna under den tiden. Synd vi sålde bubblan..
Igår köpte vi världen största och vackraste Kungsgran! Jag tyckte det hade blivit så tråkigt med bilen så jag ändrade mig med granköpet från nästa lörda till denna. Jippi alla blev glada, inte minst Tim och Melvin! Släpa hem det två ton tunga böset (nytt uttryck från Tranås) inte jag då men maken. Märker att mattan är spårlöst försvunnen. Märker att julgransfoten är till för låtsasjulgranar. Får köra till Coop igen och handla för en femhundring (uppe i åttahundra nu för granen). Hem igen utan glasögon, kör nästan in i en bussficka i tron om att det är påfarten hem. På med vår nya fina klassiska slinga. Eller vi får fanimej inte på den! Lamporna sitter så jäkla tätt så den räcker ingenstans alls..Skitarga blev vi och inte fan blev det bättre av att min man satt på en brasa som nu värmt upp rummet till ca fyrtio grader. Jag fick lov att öppna allt med handtag på för att kunna få ner humöret. Ner med Julaskiten i sin kartong (nu har det gått enochenhalv timme) på med den gamla som jag egentligen inte alls vill ha på. Fast det gick smidigt förstås, på med knappen och det lyser!!!!!!! I fem sekunder!!!!!!! Arghh!!!!!!!!
Jag fullkomligt sliter ner djävulens redskap och rusar ut med den i soporna. Borta. Julgran naken. Idag var vi på coop och köpte två nya slingor, två för att tycker det verkar lite med sexton lampor i detta jätteträd. Men vi börjar med en, om vi ens för upp den. Nu ringde min man och sa att han är på väg hem med ett gäng julklappar. Så var vi klara med det för i år. Skönt.
Jag blev av med typ sju decimeter hår i morse. Så sköönt. Det är jättekort för att sitta på mig. Första gången på länge jag klipper av det så mycket. Men det har också mycket att göra med frisörers ovilja att klippa för mycket i hår som är långt... Jag har aldrig träffat någon som velat klippa bort håret på mig, jag får alltid tvinga dem. Klart slut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilken typisk juleforberedelse, jeg ler så jeg skratter! Kul side du har. Mange hilsner Nils, Norge

MelvinsMamma sa...

Åh, kul med fans som man inte känner...Tack för att Du tittade in!

Moster sa...

fyyyy farao va du råkat illa!?...när julen är över vill jag inte höra ett knyst om julbelysning,och ADAPTRAR till förbannelse o inga som passar!vi har äntligen fått upp vår belysning över hela balkongen,skiter i granen, kan titta på er.Blev det Beckhamfrillan?nyfiken.
Nu ska jag läsa ikapp allt jag missat i bloggen o kolla om jag hittar din önskelista nånstans här....annars ligger ju Statoil granne med er, dom har allt....dom kanske till och med packar in...ska in på deras hemsida nu :)

MelvinsMamma sa...

Nope, det bidde bara kortare och mycket uppklippt...