söndag, januari 14, 2007

Möss och sånt..

Kommer just från sängen där hela familjen legat och busat/myst. Till och med Tim som är bannlyst från allt vad möbler heter men man måste få göra undantag ibland. Han är ju så sjuk i sin lilla mage. Bara kräker och kräker, idag kokte jag ett litet fiskblock åt honom och peppar&salt det verkar han få lov att behålla.
I morse vaknade jag och var helt igenmurad i ena ögat. Ögoninflammation!Sexigt. "öh, hej kan jag få se på din biljett? Tack...näe bry dig inte om den lilla klutten på biljetten, det är bara lite var från mitt öga. ha en trevlig resa" Fast det är inte så farligt just nu. HAr inte haft något på hela dagen så det är väl nätterna som är värst.
Lynn ringde och bjöd in oss på frukost i morse, det var längesedan sist. Fast vi fick lov att ta med bullarna själv, men det var väl lika bra för jag bara åt och åt och åt. Det är inte ofta man äter bröd (förutom under utbildningen på SJ) så jag passade på.
Av en ren händelse gick jag upp på ovanvåningen idag, där är normalt avstäng och det enda vi har där uppe är Melvins avlagda kläder. Jag skulle lägga upp ett par för små byxor när jag fick syn på tomtedräkten. den var helt söndertuggad och så låg det fullt av bajskorvar på den. Möss. Vi fick lov att genast ge oss av till Bauhaus och köpa fällor. Vi har laddat dem med falukorv, äter möss falukorv tro....?

3 kommentarer:

Moster sa...

FALUKORV!? Visst det är ju 2007 nu men jag tror att möss fortfarande äter ost....Du e konstig syster yster....hoppas det går bra på jobb mmin söta syster! puss på er!

MelvinsMamma sa...

De verkade gilla falukorv! dessvärre är fångarna intakta fortfarande...

morbror a sa...

Lägg i tomtedräkten!? :/