tisdag, februari 13, 2007

Lurad!

Fan, mitt smaksinne har svikit mig igen! Jag trodde att jag fått tillbaka det för jag kunde nämligen känna smaken av några av de grejer jag stoppat i mig idag men nu när jag tog en utav Melvins glassar så smakade de inget. Men det kanske är ett rent straff just på grund av att det är hans glassar?
Vi har haft teori idag. Lok och vagn. Och prov. Ett jättesvårt prov som jag med nöd och näppe klarade. Sen kom Lynn in och skällde på mig. Eller först var hon snäll. Sen tyckte hon jag var ond för att jag sa "i hate him " om mitt barn. Men det sa jag bara för att han är extrem just nu. Sen trodde jag vi gått igenom hur mycket betydelse det är i love u/jag älskar dig och i hate u /jag hatar dig. För det är väl så att när man svänger dig med det engelska uttrycket så menar man det inte riktigt lika mycket som om när man sagt det på svenska? Eller?
När jag kom hem hade min man gjort färdigt den maten jag trodde att jag skulle laga till dem. Han hade gjort det riktigt bra. Gott. (då hade jag lite smaksinne)
Imorgon är Melle och jag lediga. Vi ska käka frukost hos Lynn&Dan. Vid nio. Det blir alltså lunch för oss. På eftermiddagen ska vi hämta mina uniformsbyxor i stan. Det blir nog bra..

3 kommentarer:

Frugan sa...

Du har rätt. Jag hatar han är mycket värre än I hate him.
I love you!

Anonym sa...

Hej frugan det var ett tag sen man var här inne. Puss love you, din man

MelvinsMamma sa...

Love u both. Frugan.