lördag, mars 10, 2007

Kolla tåget Melvin!

Sitter i Stockholm och längtar efter min familj. Melvin är sjuk igen och ska ha kalas för honom imorgon. Vi ställer inte in! Jag vetinte när vi kan ha det istället så nu kör vi. Jag stod och rullade en herrans massa köttbullar tillsammans med min man igår. Köttbullar som nu förmodligen sakta äts upp hemma när jag är borta och inte kan vakta dem.
Det kändes löjligt igår när jag kom upp. Jag här, han där. Klockan var inte mer än åtta när jag var på hotellet. Fast jag vet att han kollade på hockey i fred. Och jag på Let´s Dance som jag inte är så intresserad av. I nattlinne, i sängen. Borde packa ner myskläder så det inte känns så bedrövligt när man kommer upp så tidigt. Men byxor och tröja fick jag med mig och i dem gjorde jag stan idag eftersom jag inte började förrän klockan ett. Men efter att ha handlat snordyra skor igår, jobbskor, så har jag inte så mycket pengar kvar så det blev mest titta..och motion förstås. Faktiskt så gjorde jag inte av med en krona. Sen har det gått lite pengar till kalas och lillemans present..säg inget men vi har köpt en stor fin grön rutchkana till honom. Jamen det har jag berättat innan tror jag.
De nya turerna är knäppa, massor av stockholmstid får man. Och vill bara hem. Det finns turer då man är borta hela helgen. De vill inte jag ha. Får ta med familjen nästa gång jag har mycket tid i Stockholm. Ja just det...i torsdags fick Melvin och pappa ut på plattformen och mötte mig för att Melle skulle få se "mammas tåg". Jo, de var stora och lite "faliga" så pappa fick "bäda" bära allstså. Men det enda han pratade omnär vi gick därifrån var de små servicetruckarna som kör omkring på plattformen. Och deras små SLÄP!! Han är fär rolig. Tror man att det går att impa på sonen med tågen men icke. Om fem och en halv timme är jag hemma. Eller i Malmö i alla fall.

1 kommentar:

åsa sa...

En utmaning finns på min blogg... :-)