lördag, april 28, 2007

På jobb.

Ledsen för att jag varit frånvarande så länge...jag har inte ens en bra förklaring till varför det blivit så. Melvin har varit sjuk så jag har varit hemma från jobbet i några dagar. Det är hans mage som spökar. Nu har han varit jättedålig i tre veckor. Men han verkar må bra annars. Han är inte ledsen eller så, bara "loose", om ni förstår..
Igår fick vi inbjudan till Melvins farbror med fru som ska ha stor fest i sommar. Jag vill verkligen gå på denna. Kollade genast upp om jag var ledig och visst var jag det!! Av alla helger så valde de en frihelg..TJOHOO! Nu ska vi bara ha barnvakt (14:e juli..någon som är sugen.. Åsa?). Nästa dilemma, hur går man ner 10 kilo på tre månader?! *ler*
Har köpt lite nya växter till trädgården, inget speciellt men något som fyller ut mina glesa rabatter. Höll på hela dagen igår. Jag var ledig men Melvin fick vara på dagis ändå, det har inte varit så mycket dagis den senaste tiden. Man får mycket gjort när man är själv hemma. Men allt tar tid. Planterade även ut lite utav blommorna som jag drivit upp i vår. Hoppas att det inte var för tidigt...Skönt att bli av med dem från köksfönstret.
Nu sitter jag på jobb och väntar på min lilla söta vackra familj. De ska få följa med mig till Köpenhamn. Har plockat ut lite pengar som de kan ha och leka med där inne medan jag jobbar.
Just det..köpte ett litet buxbumsklot till min husband igår och satte i en fin hög kruka med en rosett i (han har pratat mycket om detta) . Hur än tråkigt killar tycker att det är att få blommor så tror jag att han uppskattade denna lilla gest när han kom hem från jobbet. NU får han sköta om den med all den kärlek den förtjänar.

3 kommentarer:

åsa sa...

Hmmm... Nä, tack. Tror inte det... :-D

MelvinsMamma sa...

Du slipper....

Anonym sa...

jag vill vara barnvakt åt kiddot! :D
hälsningar radiotjänsten aka melwert (hoppas du inte glömt mig?!...)