fredag, juni 01, 2007

vill åka dagis inte

1 äpple, 1 päron, en banan, en handfull björnbär och några deciliter vaniljyoggi...mmm vilken härlig frukost.
Min son tyckte inte om att bli lämnad på dagis idag. Han ville vara hemma och mysa med sina mamma. Men jag åker ju till Göterborg en sväng i eftermiddag så det går inte. Usch, jag börjar sent på måndag så jag skulle i princip kunna ha honom hemma då men av någon anledning så har jag satt upp honom på dagis och nu har jag skuldkänslor. Jag tänkte att det kunna vara skönt att reda upp saker och vara lite ensam, han blir ändå ledig en dag nästa vecka. Ja, vi får se, det är ju inte försent att ändra sig.
Moster och Melvin hade haft en riktigt mysig dag trillsammans igår. De hade till och med sovit middag ihop. Efter det packade de ihop sig och åkte iväg till Ribban med hundarna. Där hade lekt, ätit och matat fåglarna. Tim bajsade i vattnet för han orkade inte gå upp. Äckliga vovve.
När, jag kom hem var ingen speciellt hungrig så jag gjorde ett berg pannkakor som vi mumsade på. Sen lekte vi i trädgården en bra stund innan det blev dags för lillkillen att gå och duscha och sova. Efter det var gjort gick jag och maken ut i trädgården och rensade en stor rabatt från massor av ogräs. Den är lika ointressant att hålla på med som den på baksidan. Den här ska nämligen bli uppfart en gång i tiden så det är riktigt tråkigt att hålla undan i den. Där växer inte mer än några gamla rosenbuskar så den ser inte klok ut. Stor och bred är den med.
Rabatten from hell på baksidan är inte klar ännu, men den syns inte så mycket. Vi funderar på att odla gräsmatta där i stället men samtidigt är det lite synd att bara ha gräsmatta överallt. Tänkte om man sätter massor av marktäckare förutom lite annat så kan det ju inte bli så mycket att rensa sen....får ta det med min man.
Igår när vi skulle åka från Stockholm så gick strömen till tågen. Precis när jag hade fått "klart" från tågledningen och skulle stänga alla dörrar för att åka. halvtimme tog det att hitta felet. Jag är glad att det inte tog tre timmar som jag trodde först. Osis.

2 kommentarer:

Marre sa...

Jag och Melle snackade om dig igår. Vi kom o tänka på när du dansade på Debaser. Guuuud vad kul! Vi måååååste ut snart igen Mia! :)

MelvinsMamma sa...

Tja Marre!! Kul att Du hör av Dig. Givetvis måste jag som vuxen och erfaren fortsätta lära Er yngre fler utav mina bästa dansmoves. Vi ses snart.
Kram