onsdag, oktober 31, 2007

Har ju opererats.

Jag vet inte varför pausen blivit så lång. Jag har varit väldigt trött och oinspirerad den senaste tiden. Orkar inte ens sätta på datorn och sitta och slösurfa. En ursäkt kan vara att jag blev av med min blindtarm härförleden. Så jag har varit sjukskriven i två veckor nu. Imorgon börjar jag jobba igen. Det skall nog gå bra. Får ladda upp med lite åksjuketabletter för så fort jag inte åkt på ett tag så blir jag riktigt dålig på tågen.
Melvin går nog igenom tvåårstrotsen igen. Han är skitjobbig typ hela tiden. Ja, inte mot sin moster förstås, ej heller när vi är bortbjudna på middag. Gärna extra tröttsam när jag är ensam med honom. Eftersom jag känner mig så dassig så orkar jag inte ta tag i det ordentligt utan exploderar i stället när bägaren runnit över. Stackars barn. Stackars stackars mamma.
Det går bra för valparna. De växer och frodas. Sally tycker det är jobbigt att dia så Lynn provade att ge dem mat lite tidigare, de var labadorer ut i fingerspetsarna och åt glatt. Magarna verkar också ha tagit det bra. Måste dit och ta lite foton på dem.
Nu ska jag gå och vila upp mig medan min ohängde son, som jag givetsvis älskar av hela mitt hjärta, befinner sig på dagis. I eftermiddag ska jag till lasarettet i trelleborg och den stora frågan är om bensinen kommer att räcka hela vägen....?

2 kommentarer:

anna sa...

Välkommen tillbaka! Jag hörde om blindtarmen från P, du är väl en olycksfågel! Hoppas det går bra att börja jobba igen! Jag åker till Malmö imorgon 9.25! Kanske finns det luckor i helgen? kram Anna

M sa...

Jag är ledig, hoppas att vi ses!