måndag, februari 25, 2008

En trött mamma.

Det är tröttsamt att vara mamma/fru/på smällen. Man hinner inte få så mycket gjort åt en själv. Jag unnar mig ofta en stund på soffan i stället för att dammsuga, men jag njuter inte hundra utan önskar att huset var i tipp topp skick till mannen och barnet kommer hem och ska ta tag i sitt efter jobb/dagis. Jag vill ju att de på något sätt ska tjäna på att jag är borta i mitt arbete...men jag orkar inte...Det är så mycket att göra hela tiden. Det tar aldrig aldrig slut. Så fort man gjort att det känns bra och är jättefint så kommer man på tusen nya saker som man kunnat göra istället för att bara vara ett slag.
Nu har jag i alla fall strukit undan min tvättehög som legat i en fåtölj i två veckor. Det var inte så farligt men det tog mig en timma. Nu skulle man kunna dammsuga men jag sitter och laddar ner musik i stället!? Får jag det? Ska jag inte vara nyttig i stället?
Musik som gör mig så glad, inte ens det lilla har jag tid över för längre. Just nu är det Brooks & Dunn som gör mig piggelin och på bättre humör.
Ska jobba om ett tag, bussen går vid halv två så det vore väl bra om i alla fall hunden kom ut en stund. Men idag blir det hörprioriterat för jag älskar att vara ute i sådant här väder.
Ifredags skickade jag in min havandeskapspeningansökan till försäkringskassan. Ibästa fall så jobbar jag inte mer än mars månad ut. De ska väl bara skicka tillbaka det ett par gånger först, kom på att jag glömt skriva under det nämligen.... Undrar hur det med alla andra töser som ska barn samtidigt med mig? Hoppas att de mår bra, det är ju inte så jäkla rolig period av graviditeten man går in i nu....suck, stön och pust. Jag har inte vägt mig på en evighet men tycker nog inte att jag har gått upp lika mycket som med melle än så länge. Sen å andra sidan så rörde jag mig inte mer än till jobb eller bil med honom. Nu är jag ute hur mycket som helst.
Ja, jag får väl gå och sätta in i diskmaskinen i alla fall.
Såg att Martina Haag (I like) fått sitt barn nummer fyra! Herre gud, hur får man för sig att vilja ha så många? Jag har alltid sagt två men tänk om man tycker annorlunda sen...?

2 kommentarer:

Frugan sa...

Hej Fatty,

Jag har sagt till din make att jag tar tim på kvällsrunda, så slipper du ha ågren för det när du jobbar i alla fall:)

PåSmällen sa...

Känns skönt att ha någon som bryr sig om honom mer än vi.
Var snäll och inte stoppa fler taggar i hans tassar. Han säger att det gör ont.