tisdag, mars 25, 2008

home alone.

Nu har jag kört sonen till dagis. Precis tvärtemot vad jag hade bestämt alltså. Dels var han en aning dålig i magen igår dels så är jag ledig och då brukar han få vara hemma med mig. Han ville inte ens gå idag. Hoppas hoppas att han får det roligt. Jag sover så himla dåligt på nätterna så jag passar på när ingen är hemma. Två timmars god sömn mitt på dagen eller nu på förmiddagen är guld!
Min man har varit väldigt aktiv i helgen. En morgon fick han igång dammsugaren, vilket i och för sig är vanligt, men den här gången dammade han med det där lilla munstycket och sen efteråt fick vi nytvättade golv! Sen har han röjt i sin lilla snickarboa i källaren och fått upp massor av hyllor på väggarna. Jag vet inte om han "boar" kanske. Som man gör innan nya familjemedlemmen kommer.
Min syster var och hälsade på i helgen, när jag tänker efter så är hon det nästan varje helg. Vi fick vars ett påskägg allihop. Jag hade inte köpt till henne. Dumt! I mitt låg där lite nya kosmetikaprylar vilket är helt fantastiskt roligt att få nu när man inte lägger ner en krona på sig själv. Jag glömmer inte när Melvin kom så akut, hade ju inget med mig på sjukan i och med att vi hade åkt ambulans in mitt i natten. Petra kom som en räddande ängel med både det ena och andra. Shampoo och tvål och lite grejer att smörja in sig med. Nya gummiband till håret fick jag med . Och till Melvin hade hon med sig pyttesmå kläder eftersom han var pytteliten. Hon tänker alltid på allt, jag skulle behöva lite sådant i mig.
Jag känner mig hemsk för tillfället. Jag kan inte sitta ordentligt, inte ligga skönt (får inte luft). jag drar omkring i samma kläder hela tiden. Inte för att jag är ett modelejon i vanliga fall men hur orkar andra röra sig och gå och shoppa på stan. Och då är jag inte ens särsilt stor. Pust.
Imorgon ska jag jobba igen. Förhoppningsvis blir detta mitt sista arbetspass på väldigt väldigt länge.

4 kommentarer:

Kattalena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kattalena sa...

Jag känner mig också alldeles för stor, kan inte sitta eller ligga på nåt bra sätt. Inget skönt alls!
Orkar inte gå och shoppa på stan. Tror inte jag är jättestor heller... men stor nog ;-)

Vad var det som hände som gjorde att du fick åka in akut när du skulle ha Melvin?

MelvinsMamma sa...

Jag fick vattenavgång en hel månad för tidigt. Han var inte fixerad utan låg fortfarande och gjorde kullerbyttor! Har man då inget vatten kvar hos honom så är det ju farligt och därför blev det liggande läge och ambulans in till sjukan.Allt gick ju bra till sist.

Kattalena sa...

Aha! Vad läskigt... men tur att allt gick bra!