tisdag, juli 01, 2008

Tisdag igen.

Jag vet inte hur ofta jag tänker tanken att jag måste åka till Mobilia eller liknande för att handla lite kläder att ha på mig. Just nu har jag inget alls nästanpå att ta på mig. Men när jag väl får tid till det, till exempel när Melle är på dagis ett par timmar så finner jag ingen ork till det. Idag har jag legat och sovit med lilleman..eller han i sin säng och jag i min. Sen vaknade han till vid ett och då ammade jag honom i sängen. Ett tu tre så var klockan kvart i två och Melle skulle hämtas igen. Tur jag vaknade till liv då. Jag vill inte ens åka och handla. Jag tycker att det känns jobbigt att vara bland folk, jag vill helst inte ens visa upp mig om jag inte måste. Att införskaffa föda är det jag kan sträcka mig till.
Igår kom Lynn med sina barn och Anki med Julian hit och hälsade på. Vilken tur att Melvin var hemma för det blev ett jäkla röj här. Alla barn hade jätteroligt och vissa badade i den svinkalla poolen. Dagarna när Melle är hemma från dagis är jobbiga att få och gå men igår var det alltså inga som helst problem med den saken.
Usch, jag har börjat vackla när det gäller lillemans andra namn. Jag tror inte att jag känner någonting för det vi hade tänkt oss...om det någon som har något bra förslag så bara kom med det!

Inga kommentarer: