lördag, augusti 16, 2008

Klapp på axeln.

Så mycket vi har fått gjort idag. Vi gick ut direkt efter frukosten och lukade alla rabatter, min man har sått gräs, jag låg i stenpartiet och tog bort alla maskrosor. Det gäller att ligga i och hålla undan, vi vill inte ha tillbaka det som det var innan. Nu vill jag köpa lite växter och det planerade äppleträdet vi talat så länge om, vi får se, det blir kanske i morgon. Jag har precis gått runt med min vissnade vackra allium och pressat ner frökapslar både här och där. Petra säger att det kan bli något om ett par år aven om det är en lök från början. Hon brukar ha rätt. Så om det funkar så blir det gratis växter där.
Det verkar bli grillväder idag,eller det är grillväder. Frågan är om det ska hålla sig så här. Då får vi köpa något att grilla. Min syster pratade om att komma hit idag och busa lite med oss.
Nu har jag lunchat lite, pappis och Melle badar lite i poolen. Ingen verkar ha doppat sig, de svalkar sig mest. Igår fick vi tacos hos Lynn. Efter maten fick barnen och papporna hoppa i och bubbla i den lyxiga bubbelpoolen, 37 grader, medans mammorna fick amma/plocka undan. En annan dag ska jag sticka dit, utan barn och bubbla på kvällstid. Nu skulle jag i alla fall behöva duscha.

Inga kommentarer: