måndag, augusti 25, 2008

nya bönor..

Det gäller att vara frigjord när man har barn: Melle frågade precis om vi inte kunde dansa lite tillsammans. Det är gulligt. Går inte att säga nej när han frågar så söta saker. Bamses dunderfest hette skivan tydligen. Nu undrade han om jag dricker cafe latte!? Undrar vad Ludvigs första ord blir? Latte kanske? Laptop? Jag menar det behöver inte bli mamma, vi lever på 2000 talet. Han ska inte ens ha blått band i sin dopklänning. Ve och fasa.
Gud vilka goda bönor! Har jag köpt på Willy´s. Mina andra tog slut lite plötsligt så jag chansade lite. Det gjorde jag rätt i tydligen. Fanns i en stor påse också, det får bli nästa gång.
Igår blev det en del gjort i trädgården. Känns skönt. Måste få tag i massor av mer jord innan vi kan plantera mer. Vi vill ha våra växter lite högre upp. Får väl beställa matjord med lastbil känns det som.
Idag ska vi eventuellt gå på biblioteket och låna böker till Melle. Fast vi har många så känns det som om vi skulle kunna köpa nya hur ofta som helst. Alfons gillar han fortfarande. Han kan många böcker utantill men det är ju det barn gillar. När de känner igen saker. Nu matar min son mig med kladdkaka, sen smakar han på min latte. Nu kom Ludde, han säger att han är hungrig.

Inga kommentarer: