måndag, november 17, 2008

Nu ska det virkas..

eller inte!! Fick min bok idag, trots att jag är dunderförkyld stack jag iväg och köpte mig lite garn och en nål. Hon var jättetrevlig i butiken och bad mig komma förbi om jag fick problem med något. Undrar då om de har kvällsöppet...som typ nu då! Jag fick en beskrivning av henne som hon trodde skulle passa en nybörjare som mig..men ack vad hon bedrog sig. Jag har fastnat redan! Jag har väl kommit en 4 cm in på arbetet...och nu är jag bara där. Och kommer ingenstans. För jävligt. Det blir nog inte mer virkning för mig.

I lördags var vi hemma hos Robban och Ankie på middag. det blev sillamacka till förrätt och Fisk- och Skaldjurssoppa till huvudrätt. Lynn var vänlig nog att berätta om min avsmak för fisk och skaldjur innan vår familj anlänt. Just det, tänkte Ankie...så var det ju. Det blev lite panik innan jag kom och vi löste det genom att jag fick sillamacka utan sill och barnens rätt till middag. Lätt som en plätt men hon bad så klart om ursäkt säkert 8 gånger innan vi åkte hem. Vi hade jättetrevligt och alla barn var snälla och väluppfostrade vilket krävs när man bor på liten yta. De har ju köpt sig ett litet gathus i Limhamn. Såå litet är det faktiskt inte som de själva tycker. Det är sött och räcker bra till den lilla familjen.

Som sagt, jag är vrålförkyld och maken kom hem lite tidigare för att avlasta. Imorgon blir det nog inte jobba av alls vad man kan gissa sig till av kvällens utveckling.

Snart är Melvins kalender klar. Jag ska bara limma på lite detaljer hät i slutet. sen kan jag inte bestämma mig om jag sy fast 24 ringar och hänga upp allt, eller 1 ring och hänga upp en varje kväll. Kan tänka att det blir lite för rörigt med allt upphäng samtidigt. Så stor är ju faktiskt inte tavlan, och allt som ska hängas upp är inte heller så pyttigt....Om Ni kommer på vad man kan handla till sin man som paketkalenderpresent till sin man så bara fram med det...lipgloss och ansiktsmask är inte uppskattat.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så du har börjat virka? Kul! Jag har precis börjat lära mig sticka! Kanske kan vi ha syjunta när jag flyttar till Malmö! kram Anna

åsa sa...

Oh! Får jag vara med? Så kanske jag kan bli klar med min halsduk jag började på förra hösten... :-)

MelvinsMamma sa...

Okej då. Bara vi håller till hemma hos dem som inga barn har, Och det skall serveras mycket sprit!