onsdag, november 19, 2008

Prosit!

I dag har jag varit på biblioteket och lånat fler virkböcker. Jagh kommer inte någonstans med det material jag har så jag hoppas nu på att detta ska förenkla det hela. Jag är så nällad på detta så det blir frustrerande när det inte funkar. Alla säger och det står så i böckerna, att det inte är svårt alls att virka. Lånade även en bunke nya sagor till Melvin. Och lite skivor till mig själv.
Vi har fått något konstigt på kroppen, små exemliknade utslag, jag och mina barn. De trodde på vårdcentralen att det kunde vara svinkoppor. Ludde har 1, jag 2 och Melle 3 så det är ju inte så farligt. Melvin kommer att få vara hemma resten av denna veckan för att hämta sig från förkylningen. Riktigt jävlig ögoninfektion har han också fått. Själv börjar jag må bättre och har redan återfått smaksinnet. En dag denna gång bara. Brukar landa på tre dagar annars. Det lider jag nästan mest av under mina förkylningar. Nä, böckerna väntar....

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Jag har också alltid velat kunna virka! Det verkar så kul och blir så fint! Har försökt någon gång men inte lyckats och det känns aldrig som att jag hinner med att lära mig :-)

Jobbigt med förkylningar, usch!

marie sa...

Det är skit när man verkligen vill, jag har ju sett de mest bedårande saker jag vill göra! Ja, var glad att lilleman inte har någon som drar hem bacelusker från dagis!