söndag, november 02, 2008

Pyssel på gång.

Ja även denna helg har gått väldigt snabbt. I går var vi en liten sväng på stan och jag fyndade lite på systrarna Grene. Det är alltid lika kul att slinka in där. De har plockat fram sina julgranskulor och där är många som är riktigt fina. Får nog titta in ännu en gång innan jul tror jag. Just nu sitter och och kollar lite på ett program som heter Hål i Väggen, ganska underhållande faktiskt.
har funderat lite på att tillverka en presentkalender till Melvin i år, hur svårt kan det vara? Filttyger, stoppning och en masonitskiva. Ringar att fästa klapparna i och dekoration sen klart. 24 överaskningar också så klart. Undrar om det är genomförbart. Fortsättning följer.
I dag har så Melvin fått en egen Tv på rummet. Vi har velat vänta ett tag med detta men igår när vi hälsade på i Julians nya hus så hade han en på sitt rum och killarna hade så mysigt i sängen med massor av kuddar när de tittade på stålmannen. Meningen är att han kan titta lite då och då och även kunna spela på sitt tv spel när han vill. Han skall även få en stor säng i ställer för sin juniorsäng. Det blev ett felköp där känner jag. Juniorsängen är ju lagom stor för en kille i hans ålder men vi kan ju inte ligga hos honom om det skulle behövas. Tänk på det alla ni föräldrar som står i begrepp att byta från spjälsäng till större, det är lika bra att ta i med en gång!!
Imorgon är vi lediga i vanlig ordning, alltid lika svårt att hitta på åt oss att göra..hoppas på fint väder så att vi kan vara ute på en leka.

Inga kommentarer: