onsdag, februari 25, 2009

Vinka!

Helt nyvaken denna morgon!
Ludde tuggar i sig andra delen av frukosten!


Min stackars lille bebis har blivit förkyld igen. Och precis när jag skrivit den meningen så vaknade han. Jag gick in och bytte kudde till honom så han kommer en bra bit högre upp med huvudet. Natten kommer att bli vansinnigt lång. Melvin och hans pappa är på Aq va Kul och plaskar loss. De har en playdate med chefen och hans lilla dotter. Ludde fick plaska loss hemma i badkaret. Han tycker att det är skitkul. Jag fick för mig att filma honom lite för det är lilte dåligt med sådant med honom på. Han var jätteglad och när jag bad honom vinka till mig så gjorde han det. Jag tyckte det var skitcoolt eftersom vi bara övat på det idag. Det är inte klokt vad ungar suger åt sig. Näsa och lampa sitter redan. Jag vet att det låter störtlöjligt men man får väl vara lite stolt över sin lille son?! Imorgon är vi hemma och tar det riktigt lugnt. Jag har fått städat rätt så ingående idag så det blir nog inga problem med att slappna av och ägna mig åt sönerna.

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Vad coolt att han redan kan vinka!!! Tycker förresten att förkylningarna hos Elliott går i ett... stackars ungar att behöva vara så snoriga hela tiden...

MelvinsMamma sa...

Ja det borde vara förbjudet med förkylningar innan de kan fräsa.Melvin lärde sig tidigt..öva, öva, öva,det är värt det. Kanske lite tidigt än..